Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Vilagrassa, Lleida, Ισπανία, Carrer Anglesola 2

Πώληση - Cod. 23470

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 325 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: wood

Cal Valls χτίστηκε προς το τέλος του 17ου αιώνα σε Vilagrassa, ένα όμορφο χωριουδάκι με 350 κατοίκους, κοντά Tarrega. Πίσω στο 2006, η οικογένεια Valls έκανε κατάλληλη για τουριστικούς σκοπούς της υπαίθρου. Το ξενοδοχείο είναι μέλος της καταλανικής κυβέρνησης τρέξει »Ανεξάρτητη σύστημα Αγροτουριστικών Καταλυμάτων» (Allotjament Αγροτικής Independent-ARI).

Η μετατροπή αυτή διεξάγεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε η ιδιότητα είναι πλέον τόσο πρακτικά και άνετα. Όλα τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά της περιόδου ήταν όμορφα διατηρημένα, διατηρώντας τον παραδοσιακό στυλ και υλικά, όπως πέτρινους τοίχους, ξύλινα δοκάρια και τζάκια. Επιπλέον, έχει διπλή μόνωση στους τοίχους, τις οροφές και τα παράθυρα? κατηγορία λευκών ειδών Α, δεξαμενή για το νερό της βροχής και ζεστό νερό μέσω ηλιακής ενέργειας.

Cal Valls μπορεί να φιλοξενήσει 14 άτομα σε πέντε δωμάτια, όλα αυτά με θέα στην εκκλησία Santa Maria 13ου αιώνα. Υπάρχουν ένα μπάνιο στον κάτω όροφο και δύο στους επάνω ορόφους.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για εκείνες τις οικογένειες ή παρέες φίλων που θα ήθελε να σβήσει από την ταραχώδη αστικής ζωής και ζουν σε πλήρη αρμονία με τη φύση, ενώ εξακολουθείτε να απολαμβάνετε όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.



Η Εκταση κατοικίας είναι περίπου 300 m 2, όπου μπορείτε να βρείτε μια κουζίνα αμερικανικού στυλ, με ψυγείο, καταψύκτη, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, σκεύη κουζίνας, καφετιέρα εσπρέσο, τοστιέρα, αποχυμωτής, επεξεργαστή τροφίμων, κρέατα σχάρας , φούρνος μικροκυμάτων, απορροφητήρας κουζίνας, ηλεκτρική σκούπα και σίδερο.

Στη συνέχεια την κουζίνα υπάρχει μια μεγάλη τραπεζαρία με θέα στον κήπο. Μπορείτε να απολαύσετε τις κύριες εγκαταστάσεις επισκεπτών, όπως υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο με σύστημα Wi-Fi, και συνδέονται με ένα 32 "τηλεόραση για να δείχνει την παρουσίαση Power Point ή άλλο λογισμικό? home cinema, ολόκληρο το σπίτι καλύπτεται από το σύστημα hi-fi? video games, επιτραπέζια παιχνίδια, τηλεόραση σε ένα δωμάτιο και κεντρική θέρμανση.



Ο εξωτερικός χώρος είναι περίπου 150 μ2 με κήπο με γκαζόν και μια βεράντα. Στη βεράντα, υπάρχει μια ιδιωτική πισίνα, η οποία είχε μια σκάλα για την ασφάλεια του παιδιού.

Το μεγάλο μπάρμπεκιου με δωρεάν ξύλα, πινγκ-πονγκ και ρακέτες πινγκ πονγκ, πέντε ποδήλατα, skateboards, αιώρα, βελάκια και μια σειρά petanque.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB