Πώληση Βίλα, El Ejido, Almeria, Ισπανία, Avda del Mar 1, Balanegra, Berja

Πώληση - Cod. 29061

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Οικόπεδο με κήπο, χωρίζεται στη μέση, με την οικία της για κάθε ένα από τα μισά. Η πρώτη γραμμή, άμεση πρόσβαση στη δημοτική παραλία.

Ιδιωτικό χώρο (το Finca) εντός των ορίων του οικισμού (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση δημοτικές). Περίπου 6.000 τ.μ. της γης, που χωρίζονται από ένα τοίχο 2 είναι σχεδόν ίση με την ιστοσελίδα, πωλούνται μόνο και τα δύο μαζί.

Στο πρώτο τμήμα. Ένα διώροφο σπίτι των 214 τετραγωνικών μέτρων, ο πρώτος όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, βεράντα με θέα στη θάλασσα? η συνολική έκταση των 168 τ.μ. Ο δεύτερος όροφος έχει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο και καθιστικό, 46 τετραγωνικών μέτρων, καθώς και ένα σολάριουμ περίπου 100 τ.μ. Η περιοχή διαθέτει επίσης ένα μικρό σπίτι σε ένα 1 υπνοδωμάτιο με τουαλέτα περίπου 25 τετραγωνικών μέτρων, χώρο στάθμευσης για 3 αυτοκίνητα, υπαίθριο ντους, μέταλλο γκαράζ για αξεσουάρ κήπου. Στον κήπο του 16 δέντρα, τρεις ελιές και πολλά οπωροφόρα δέντρα και λουλούδια. Εκτός από το ηλεκτρικός λέβητας συσκευή εγκαθίσταται για τη θέρμανση του νερού από την ηλιακή θερμότητα.

Στο δεύτερο τμήμα. Μονώροφο σπίτι 93 τ.μ., 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, τραπεζαρία. Γύρω από την περιοχή σπίτι του περίπου. 150 τ.μ. σκίαση και επενδεδυμένες με κεραμικά πλακίδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα. Στο έδαφος της φοίνικες, ακακίες, Yuki (yuca) και τα λουλούδια.

Σε κάθε μία από τις περιοχές έχουν ηλεκτρικό πύλες για το πέρασμα των αυτοκινήτων στην αθέατη από τη θάλασσα τοίχο και μια πύλη για την πρόσβαση στη θάλασσα. Και τα δύο σπίτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για μόνιμη κατοικία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB