Πώληση Βίλα, Puerto de Andrax, Islas Baleares, Ισπανία, cami reco des murter 6

Πώληση - Cod. 25055

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Αυτό το ξενοδοχείο πολυτελείας είναι ένα σύγχρονο και εξελιγμένο πολυτελή βίλα που χτίστηκε το 2008, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα πάνω από τις στέγες του Las Brisas, η ελίτ αστικοποίηση του Πουέρτο Andratx. Η κύρια κατοικία διαθέτει μεγάλο σαλόνι του 2.300m² που έχει χώρο για 6 μεγάλα υπνοδωμάτια με λουτρά, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης 2 επιπλέον διαμερίσματα των επισκεπτών καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα του προσωπικού. Εκτός από την εξωτερική πισίνα (περ. 14m) η βίλα διαθέτει ένα πολυτελές σπα με εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα. Ο κινηματογράφος και η ευρύχωρη Bodega μέτρηση για μερικά από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του
ιδιοκτησίας και ένα τεράστιο γκαράζ με χώρο στάθμευσης για 10 αυτοκίνητα - ένα αυτοκίνητο λάτρεις όνειρο, είναι σίγουρα ένα άλλο!

Οι υπηρεσίες αστικοποίηση Las Brisas προσφέρουν τη δική τους υπηρεσία θυρωρού, που φροντίζουν τις βίλες όλο το χρόνο. Συν το ότι είναι η μόνη αστικοποίηση σε Andratx να προσφέρει μια υπηρεσία ασφάλειας 24 ώρες.

Αυτό το πολυτελές οίκημα
αναμφίβολα ανήκει στις πιο όμορφες ακινήτων στην Μαγιόρκα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB