Πώληση Βίλα, Vilanova i la Geltrú, Βαρκελώνη, Ισπανία, Playa

Πώληση - Cod. 21854

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: CASA INDEPENDIENTE
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

DESIGN HOUSE BEACH FRONT

Περιγραφή του ακινήτου.

Μια νηφάλια πρόσοψη και το φως την ίδια στιγμή, με άνετα, ευρύχωρα, γεμάτο προσωπικότητα και την εσωτερική δύναμη είναι μερικές από τις αρετές αυτής της οικογένειας σπίτι, που χτίστηκε με προσοχή και λεπτομέρεια. Σε μια κομψή περιοχή της Vilanova με απόλυτη ηρεμία, την ιδιωτικότητα και την όμορφη θέα στην παραλία από κάθε δωμάτιο. Είναι κατανεμημένα σε 4 ορόφους, που εξυπηρετούνται με ανελκυστήρα ή σκάλες. Οι περιοχές ισόγειο με ένα ευρύχωρο λόμπι, φωτεινό διπλό ύψος σαλόνι με έξοδο στον κήπο, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη βραδιά αύρα της θάλασσας καθώς ρέει. minivalista κουζίνα με όλες τις συσκευές ολοκληρωμένων και τουαλέτα. Στον πρώτο όροφο τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο στον επάνω όροφο ο πλοίαρχος σουίτα 55 m2 με ιδιωτική βεράντα με θέα την παραλία, γκαρνταρόμπα και τζακούζι στο μπάνιο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μεγάλο βαθμό. Στο υπόγειο γκαράζ 4 αυτοκινήτων, χώρο πλυντηρίου. Τέλεια έξω με κήπο, βεράντα. Extras: Ασανσέρ, εξωτερικούς τοίχους 20 εκ., τοίχους ιδρύματος 35 cm, εξωτερική ξυλουργική με κρύσταλλα ταραχών. Ρυθμιζόμενα στόρια, ενδοδαπέδια θέρμανση, όσμωση, αποσκληρυντικό νερού, κεντρική ηλεκτρική σκούπα, ηλιακούς συλλέκτες, μασίφ ξύλο εσωτερικά και λευκή λάκα. Φως γεννήτρια. Σύστημα ασφαλείας με κάμερες με αισθητήρες κίνησης. Αισθητήρες καπνού, φωτιά και νερό διαρροές. Όλες οι τουαλέτες. Σύστημα οικιακού αυτοματισμού για τον έλεγχο των φώτων, τέντες και συναγερμό συνδεθεί μέσω τηλεφώνου, κλπ. Προ-εγκατεστημένο ήχου HD ... και μόλις 35 λεπτά από τη Βαρκελώνη.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Vilanova είναι η πρωτεύουσα του Garraf, που βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ των μεγάλων μητροπολιτικών περιοχών (40 χλμ. από τη Βαρκελώνη και Ταραγόνα 45). Είναι μια πόλη με μακρά και πολυτάραχη ιστορία, η οποία έλαβε την επιστολή του βασιλιά James I το 1274.

Η πόλη, πολωτικό ένα ευρύτερο γεωγραφικό περιβάλλον είχε πάντα μεγάλη οικονομική δυναμική, με βάση την πρώτη στη γεωργία και το θαλάσσιο εμπόριο οίνου (XVIII και XIX αιώνα), αργότερα στην εκβιομηχάνιση του τομέα της κλωστοϋφαντουργίας (ΧΙΧ αιώνα) και, τέλος, σε μια βιομηχανική διαφοροποίηση βασίζεται σε μεγάλα μεταλλικά εργοστάσια, κλωστοϋφαντουργικών και χημικών (στις αρχές του εικοστού αιώνα). Σήμερα η πόλη διατηρεί κάποια γεωργική δραστηριότητα, ένα αλιευτικό στόλο από τα πιο σημαντικά της Καταλονίας και θα πρέπει να προστεθεί στην ραγδαία βιομηχανική ανάπτυξη του τριτογενούς τομέα και των υπηρεσιών.

Leisure Προσφορά

Vilanova έχει τη ναυτική και υποδομές μαρίνας αναψυχής, παραλίες, περιπάτου, γήπεδο γκολφ ... Η πολιτιστική προσφορά είναι ποικίλη και ολοκληρωμένη, σε εθνικό επίπεδο φήμης μουσεία όπως το Victor Balaguer (καταλανική τέχνη του έρωτα) ή την τεχνολογία, όπως το Railroad? έχει ένα πρόγραμμα του θεάτρου, της μουσικής, του κινηματογράφου και φεστιβάλ, όπως η Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής (FIMPT).
Παραδοσιακή και λαϊκή εορταστική προσφορά Vilanova είναι η πλουσιότερη στην Καταλονία, τονίζοντας τις Τρεις τάφοι, Καρναβάλι, Festa Major ...

Σε μια πόλη με τόσα πολλά γεωργικές και αλιευτικές παραδόσεις, κουζίνα, με φρέσκα προϊόντα, είναι επίσης πολύ σημαντική και αναγνωρισμένη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


International Real Estate VNG
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB