Πώληση Δυάρι, El Campello, Alicante, Ισπανία, Parque Central

Πώληση - Cod. 27696

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 63 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 6
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Έτοιμοι να κινηθούν μέσα! Υπέροχο νέο μοντέρνο διαμέρισμα στο El Campello (Αλικάντε, Ισπανία)

Βασικά χαρακτηριστικά

• 2 υπνοδωμάτια και άνετο ύπνο καναπέ
• 14 τμ βεράντα με θέα προς πάρκο στην πισίνα / πόλη / Κάστρο της Αγίας Βαρβάρας (Αλικάντε)
• Ανοίξτε σχεδιασμένο καθιστικό / τραπεζαρία και κουζίνα
• Ήσυχη και ηλιόλουστη νοτιο-δυτικό προσανατολισμό
• Ξεχωριστό Κελάρι δωματίου / πλυντηρίου
• 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία
• Κάτοικοι αυλή με τα χαρακτηριστικά των υδάτων
• Κάτοικοι μόνο εγκαταστάσεις αναψυχής: 20 μέτρων πισίνα, αιώρες, ντους και χώρο χαλάρωσης

Αυτό το υπέροχο διαμέρισμα 6ου ορόφου 75sm μέτρηση με μ βεράντα 14 τ.μ. βρίσκεται στο χωριό ένας πρώην αλιείς «El Campello (Αλικάντε) από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, ενιαίο χώρο κουζίνα / τραπεζαρία / καθιστικό, καθώς και κοινόχρηστους κήπους.
Το αποκλειστικό συγκρότημα διαθέτει ένα επίπεδο κατασκευής υψηλής ποιότητας, μοντέρνα μεσογειακή εσωτερικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Ο κήπος έχει φοίνικες και διάφορα είδη φυτών και ένα τείχος περιβάλλει την οικία, προσφέροντας στους κατοίκους συνολική προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις του χωριού, όπως καταστήματα και σούπερ μάρκετ, ταχυδρομείο, μαρίνα, δρομολόγια πλοίων προς Tabarca νησί, τα λεωφορεία και τα τραμ για την πόλη Αλικάντε, καθώς και πολλά άλλα υπέροχα μέρη στην βόρεια ακτή της Αλικάντε. Διεθνές αεροδρόμιο Αλικάντε είναι η απόσταση μόλις 20 χλμ από El Campello.

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό με ενσωματωμένη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο / καταψύκτη, κεραμική εστία, φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τέντες στη βεράντα, ψύξη και θέρμανση σε όλα τα δωμάτια του συστήματος και την επικοινωνία βίντεο πόρτα. Υψηλών προδιαγραφών υλικά κατασκευής, όλα τα παράθυρα με διπλά τζάμια (made in Germany) έχουν ρολά και κλιματισμό είναι εγκατεστημένο σε κάθε δωμάτιο.

Το διαμέρισμα επωφελείται επίσης από ένα ευρύχωρο μπάνιο με καμπίνα ντους και ξεχωριστό ντουλάπι που επιτρέπει χώρο για πλυντήριο στεγνωτήριο / ρούχων, τα πράγματα και ένα γερμανικό σύστημα φιλτραρίσματος όσμωσης νερού εγκατασταθεί καθαρισμό.

Αυτό το διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων μπορεί επίσης να αγοραστεί πλήρως διακοσμημένο: κρεβάτια, ποιότητα ύπνου καναπέ, ντουλάπα, έπιπλα βεράντας και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να αρχίσετε να απολαμβάνετε ζουν σε El Campello.

Δοκιμάστε και να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης εκεί. Θα είναι χαρά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB