Πώληση Μονοκατοικία, CHICLANA PLAYA LA BARROSA, Cadiz, Ισπανία, Avenida de la Barrosa

Πώληση - Cod. 23509

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 400m2

Μονοκατοικία, δύο λεπτά με τα πόδια από την άκρη της παραλίας της La Barrosa, μια από τις μεγαλύτερες παραλίες στην επαρχία του Cádiz, πέντε μίλια από ψιλή άμμο, με τις μεγάλες τράπεζες και καθαρό νερό απευθείας θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό.
Το σπίτι χτίστηκε από τον σημερινό ιδιοκτήτη το 2011 για την οικογενειακή κατοικία σε ένα ενιαίο οικόπεδο 1.000 m2, γεμάτη πεύκα, οπωροφόρα δέντρα, φοίνικες, πολλαπλά φυτά και λουλούδια, με ένα παχύ χορτάρι και πολύ φροντίδα.
Η πρόσβαση στο σπίτι για ένα πάρκινγκ που μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης της γκαζόν και τα φυτά.
Το σπίτι έχει ένα όροφο 125 m2, στο χαμηλότερο επίπεδο είναι το σαλόνι περίπου 6x6 μ. πολύ ευρύχωρα, με μεγάλα παράθυρα με θέα στον κήπο και την πισίνα, υπάρχει πρόσβαση στην κουζίνα, πολύ μεγάλο, με όλες τις ανέσεις, εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων ... διακοσμημένα σε εξοχικό, ρουστίκ στυλ με ξύλινα δοκάρια, έχει ένα μεγάλο ντουλάπι και ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίου και μια αυλή.
Από το σαλόνι οδηγεί στην σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο και στο υπόγειο, δίπλα στο οποίο υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο, διακοσμημένα σε αραβικό στιλ.
Σε αυτόν τον όροφο υπάρχει μια πτέρυγα του σπιτιού, το οποίο μπορεί να απομονωθεί για να κάνει ένα ιδιωτικό διαμέρισμα, που αποτελείται από δύο πλήρη υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο με μπανιέρα, μπιντέ και νιπτήρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλα παράθυρα με θέα στον κήπο.
Στον τελευταίο όροφο, το οποίο είναι προσβάσιμο από μια παλιά ξύλινη σκάλα, κάτω από μια λάμπα arabe στυλ δύο υπνοδωμάτια σοφίτα, με ρουστίκ διακόσμηση, πολύ ευρύχωρο, συνολικά περίπου 80 m2, με dressing room και μπάνιο είναι μπάνιο με δύο νιπτήρες, μπιντέ και ντους, κάθε δωμάτιο διαθέτει βεράντα με θέα στον κήπο.
Το σπίτι διαθέτει επίσης υπόγειο 120 m2, με πλήρη διαφάνεια, η οποία είναι μια μικρή τουαλέτα και αίθουσα παιχνιδιών με μπιλιάρδο, κελάρι, βιβλιοθήκη, καναπέδες, ένα μικρό εργαστήριο και μια αποθήκη. Στο υπόγειο έχει εγκατασταθεί προσωρινά, μια άλλη κρεβατοκάμαρα, με τουαλέτα.
Το σπίτι είναι διακοσμημένο σε μοντέρνο στιλ της Ανδαλουσίας, με στόχο την ρουστίκ, με πολλά πατώματα, ευρύχωρα δωμάτια, όλα με μεγάλα παράθυρα με θέα στον κήπο, έτσι ώστε όλα φαίνεται από ένα τοπίο της φύσης και την ηρεμία. Τα δάπεδα είναι τα κεραμικά πλακίδια που μοιάζουν με πηλό, διακοσμημένο με πολλές λεπτομέρειες στο χέρι. Η κύρια πόρτα του teak Hindu, είναι πολύ αρχαία, σκαλιστά και διακοσμημένα στην Ινδία, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της την καλύτερη βαθμολογία στο σπίτι. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο δάπεδο της εισόδου είναι αντίκες.
Το πίσω μέρος του σπιτιού έχει μια μεγάλη βεράντα, η μισή οροφή και κατά το ήμισυ με ξύλινα αμπέλου προσφέρει σκιά και δροσιά.
Εν μέσω της μεγάλης πίσω αυλή, η οποία είναι περίπου 600 m2, ανάμεσα σε πεύκα και γκαζόν, υπάρχει μια δεξαμενή 7x4 m, διακοσμημένο πράσινο και περιβάλλεται conteselas κεραμίδια για την υπηρεσία αυτή είναι ένα υπόστεγο και τα άλλα προσωρινά υλικά για την αποθήκευση εργαλεία κηπουρικής.
Δίπλα στην πισίνα υπάρχει ένα μεγάλο χόρτο καλυμμένο χώρο, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσετε οικειότητα μεταξύ των υψηλών κουκουναριά.
Το περιβάλλον όπου βρίσκεται το σπίτι είναι ένα πευκοδάσος στην οποία δεν υπερβαίνουν τα δύο διώροφα κτήρια, όλα τα μεμονωμένα σπίτια, υψηλού οικονομικού επιπέδου. Είναι σε ένα δρόμο που δίνει κατευθείαν στην παραλία, αλλά έχει όλα τα είδη των καταστημάτων που διευκολύνουν τη ζωή μιας οικογένειας, σούπερ μάρκετ, εφημερίδες, εστιατόρια, μπαρ.
Η περιοχή, πλήρως αστικοποιημένη, είναι πολύ κοντά στη θάλασσα, αλλά πολύ καλά συνδεδεμένο με το εξωτερικό, με τις υπηρεσίες λεωφορείων είναι κάθε μικρό χρονικό διάστημα στην πόλη, σχολεία, φαρμακεία, νοσοκομεία, τράπεζες, λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο.
Το σπίτι είναι πολύ ήσυχη, ο θόρυβος του δρόμου ακούγεται, μόνο το βράδυ μπορείτε να ακούσετε τα κύματα.
Η περιοχή προσφέρει όλα τα είδη των σπορ, ιππασία, άλογα, τένις, ποδόσφαιρο, κουπί, υπάρχουν πέντε γήπεδα γκολφ ευχάριστη δέκα λεπτά, όλα τα είδη των θαλάσσιων σπορ, κωπηλασία, ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, καταδύσεις, υπάρχει μία αποβάθρα Αθλητικά πάνω από χίλια προβλήτες περίπου 5 χιλιόμετρα.
Υπάρχει επίσης λιγότερο από πέντε λεπτά, με τα πόδια περίπου 15, ένα φυσικό πάρκο του βάλτοι, μπορείτε να περπατήσετε με τα πόδια ή με ποδήλατο. Το όλο περιβάλλον είναι πολύ ήσυχη αστικοποίηση και άνετο στη χρήση μονοπάτι ποδήλατο, περίπου 20 χλμ. από τα ταξίδια,.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB