Πώληση Μονοκατοικία, san juan de los terreros, Almeria, Ισπανία, av Mediterraneo 157

Πώληση - Cod. 30018

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 65 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Σπίτι με μεγάλη βεράντα, βεράντα με πανοραμική θέα και κήπο
Ημι μονοκατοικία με 150 μ2 ιδιόκτητο οικόπεδο στην αστικοποίηση Mar Mediterraneo, San Juan de los Terreros. Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα συγκρότημα της ατομικής και μεζονέτες, το καθένα με το δικό του μικρό ιδιωτικό οικόπεδο που ανοίγει σε ένα μεγάλο κοινόχρηστο κήπο.
Το σπίτι έχει ένα σαλόνι / τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές (εστίες, φούρνο, ψυγείο ...). , 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο μπάνιο
Στην είσοδο του σπιτιού θα βρείτε μια βεράντα και ιδιωτικό κήπο. Υπάρχει επίσης ένα σολάριουμ - βεράντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα, Montaigne και το χωριό
Η αστικοποίηση των 150 σπίτια σε διάφορα μεγέθη είναι ήσυχο και βρίσκεται σε τροπικούς κήπους (χωρίς πισίνα). Αρκετοί ιδιοκτήτες ζουν όλο το χρόνο για το συγκρότημα. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του San Juan de los Terreros, μόλις 5 λεπτά από την παραλία και 9 χλμ από την πόλη της Aguilas
San Juan έχει μια εξαιρετική οικογενειακή παραλία, καθαρό νερό χωρίς κύματα, χρυσή άμμος, πρόσβαση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και πολλά beach bars πολύ κοντά. San Juan de los Terreros είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της. Στα ανοικτά των ακτών του San Juan de los Terreros είναι δύο μικρά νησιά της ηφαιστειακής φύσης, τα νησιά του Terreros και Negra, που αποτελούν το Isla de Terreros -Isla Negra Μνημείο της Φύσης.
Το πιο διάσημο ορόσημο της πόλης είναι το κάστρο του San Juan de los Terreros, που χτίστηκε το 1764 σε ένα ακρωτήρι από το οποίο, σε μια σαφή ημέρα έχετε θέα πάνω από την Αλμερία και Μούρθια ακτογραμμή.
1 ώρα από το αεροδρόμιο της Αλμερία, 50 λεπτά από το αεροδρόμιο της Μούρθια και 1,5 ώρες από το Αλικάντε. Επιπλέον, μια νέα εθνική οδός συνδέεται απευθείας με Καρθαγένης και La Manga del Mar Menor.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB