Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Aracena, Huelva, Ισπανία, Calle Constitucion 16 Corteconcepcion

Πώληση - Cod. 26641

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: house

Ημι-νέα (2006) 130m2 σπίτι της οικογένειας στο χωριό Corteconcepción, που βρίσκεται στην εκπληκτικά όμορφη, Sierra de Aracena Εθνικό Πάρκο, μια περιοχή πολύ δημοφιλή στους πεζοπόρους και τους λάτρεις των πτηνών. Ο επάνω όροφος αποτελείται από 2 πανομοιότυπες διπλές δωμάτια, ένα οικογενειακό μπάνιο και 1 master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο? το ισόγειο αποτελείται από ένα ευρύχωρο χολ, ένα υπνοδωμάτιο / μελέτη, καθιστικό με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (συμπεριλαμβανομένων των πλυντήριο ρούχων και πλυντήριο πιάτων) και ένα κάτω βεστιάριο. Υπάρχει ένα 30-μετρητή αίθριο στο πίσω μέρος, με δέντρα (ελιές και λεμόνι). Το σπίτι διαθέτει πετρέλαιο κεντρική θέρμανση (καλοριφέρ σε όλα τα δωμάτια) και ζεστό νερό, και κεντρικό κλιματισμό σε όλο. Βρίσκεται στο τέλος της ένα πολύ ήσυχο Cul-de-sac, και υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης. Αυτό είναι ένα αρχοντικό, enoying όλες τις αστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης, φωτισμού των δρόμων και της ηλεκτρικής ενέργειας.

Το χωριό έχει τα δικά της καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και ένα κέντρο υγείας και φαρμακείο. Απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα ανατολικά της πολυσύχναστης πόλης αγορά της Aracena, και 1 χλμ από το δρόμο της Σεβίλλης-Πορτογαλία. Η τοπική οικονομία στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην παραγωγή φελλού και η κτηνοτροφία. Απέχει μία ώρα από το αεροδρόμιο της Σεβίλλης, και 45 λεπτά από τα πορτογαλικά σύνορα.

Όλα τα έγγραφα (τίτλους ιδιοκτησίας, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας λογαριασμούς, κτηματολογίου, πληρωμές φόρων περιουσίας, κλπ) είναι σε πλήρη τάξη και είναι διαθέσιμη

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB