Πώληση Μονοκατοικία, Las Palmas, Las Palmas, Ισπανία, LOMO PILON, 1

Πώληση - Cod. 28959

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 5000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Σπίτι μέτρηση 321 m2 κατανέμονται μεταξύ δύο ορόφους και ένα μπάρμπεκιου για την πώληση στη χώρα. Βρίσκεται στο νησί της Γκραν Κανάρια, στις Καναρίους Νήσους. Βρήκε μεταξύ ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν σύμφωνα με https://nomadlist.com/. Μεγάλη καιρικές συνθήκες όλο το χρόνο και μια υψηλή ποιότητα ζωής.
Κάθε όροφος μετρά 144 m2 και το μπάρμπεκιου είναι 33 m2. Το σπίτι χωρίζεται σε 3 υπνοδωμάτια, 2 πλήρη μπάνια, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα, 1 βεστιάριο στον επάνω όροφο, στο ισόγειο υπάρχει ένα γκαράζ, ένα μπάνιο και ένα ντουλάπι αποθήκευσης. Το ακίνητο διαθέτει δύο δεξαμενές νερού, μία δεξαμενή 40.000 λίτρων για χρήση στο σπίτι και μια δεξαμενή 80.000 λίτρων για άρδευση γης. Τα μέτρα γης 4500 μ2 με οπωροφόρα δέντρα (πορτοκαλιές, λεμονιές, αβοκάντο, τα μήλα, τα αχλάδια, κλπ..), Σύστημα στάγδην ποτίσματος, σύστημα ηλιακής θέρμανσης νερού, δορυφορική τηλεόραση και ελέγχου ηλεκτρική πόρτα του γκαράζ.
Μια ήρεμη και ήσυχη περιοχή για να ζήσει, το σπίτι είναι κοντά σε εμπορικά κέντρα και 15 λεπτά από την πόλη, η παραλία σε 20 λεπτά οδήγησης. Πλησιέστερα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Επικοινωνήστε με τον Jose Maria μέσω e-mail και περαιτέρω λεπτομέρειες καταθέσει και το site.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB