Ενοικίαση Γκαρσονιέρα, San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas, Ισπανία, Alf Provisionales

Ενοικίαση - Cod. 37907

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 4

Ενοικιάστε επιπλωμένο και εξοπλισμένο διαμέρισμα 100μ. Από το Playa del Ingles. Λιγότερο από 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και το πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο Yumbo.
Βρίσκεται στον 4ο όροφο σε ένα κτίριο με μόνο 15 διαμερίσματα. Εξωτερικό Αναμορφωμένο Έχει υπνοδωμάτιο. καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι και τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια. κουζίνα με γραφείο, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρική καφετιέρα. μπάνιο με ντους και πλυντήριο ρούχων, μπαλκόνι-βεράντα με τραπέζι και καρέκλες ιδανικό για πρωινό? σολάριουμ και εξωτερική πισίνα.
Καλή τοποθεσία Ήσυχη περιοχή και καλές συνδέσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 2-5 λεπτά από τη στάση του λεωφορείου, τα ταξί και τα σούπερ μάρκετ. Ενοικίαση ποδηλάτων 2 λεπτά. Κοντά σε όλα με τα πόδια.
Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται Το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια συμπεριλαμβάνονται στην τιμή έως και € 50 max. Απαιτείται ένα μήνα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB