Ενοικίαση Δυάρι, Marbella, Málaga, Ισπανία, Urb. Marbella Park nº 11

Ενοικίαση - Cod. 24299

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ - Μαρμπέγια ΠΑΡΚΟ
Ωραίο και άνετο διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα, 50 μέτρα από την παραλία, σε μια αποκλειστική περιοχή της Μαρμπέγια, Elviria.
Το διαμέρισμα είναι χωρισμένο σε δύο ορόφους, το ισόγειο είναι η αίθουσα υποδοχής που μας συνδέει με το υπόλοιπο του σπιτιού (επίσης έχουμε εδώ μια τουαλέτα), το κύριο, ευρύχωρο, άνετο και φωτεινό σαλόνι, με νότιο προσανατολισμό, (η οποία έχει 6 έδρες σε δύο καναπέ και τραπέζι) και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με τη χρησιμότητα και διακοσμητικά άνοιγμα φυσικό φως στον τοίχο με θέα στην πισίνα.
Στην κορυφή έχει 2 εξωτερικές υπνοδωμάτια, το ένα με νότιο προσανατολισμό ώστε να μπορούμε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα από το σολάριουμ του τελευταίου ορόφου και το δεύτερο υπνοδωμάτιο, κοιτάζοντας προς το Βορρά, η οποία από τη βεράντα του, να απολαύσουν τη θέα στο βουνό και κοινοτική πισίνα με κήπους. Κάθε ένα από αυτά τα δωμάτια διαθέτει ιδιωτικό. Τα δωμάτια αυτά συμπληρώνονται με 3 καναπέδες-κρεβάτια (1 η Φεβρουαρίου και 2 τετράγωνα από 1 τετραγωνικό) που συμπληρώνουν τις 6 θέσεις, για πολλές οικογένειες, φίλους, κ.λπ.
Οι παραλίες είναι το καλύτερο στην Elviria Marbella για τη λεπτή άμμο και πολύ ασφαλής, έχουν επίσης εντυπωσιακή θέα προς τα βουνά της Αφρικής και στον Βράχο του Γιβραλτάρ στον ορίζοντα.
Εκτός από τις παραλίες για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, Elviria, περιβάλλεται από μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην Costa del Sol, όπως η Σάντα Κλάρα Γκολφ, Rio Real Golf Club και το Golf Club Marbella, καθιστώντας το ενθουσιάσει τους παίκτες από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο σε ένα υπέροχο γκολφ τους στη Μεσόγειο Θάλασσα και θέα στο βουνό.
Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, μπαρ, παμπ, κλαμπ (όπως η περίφημη παραλία Nikki κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου), εφημερίδες, γυμναστήριο, σπα, κομμωτήριο, τράπεζες, ΑΤΜ, συνάλλαγμα, καπνοπωλείο, εκκλησία, το δημαρχείο και πολλές περισσότερες υπηρεσίες Elviria κάνει ένα πολύ άνετο χώρο διακοπών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB