Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Torrevieja, Alicante, Ισπανία, Calle Joven Pura 1

Πώληση - Cod. 36698

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 57 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Πολύ ωραίο και φωτεινό διαμέρισμα στο κέντρο του Torrevieja κοντά σε όλες τις ανέσεις. Υπνοδωμάτιο με ευρύχωρες ντουλάπες και άνετη ανεξάρτητη κουζίνα. Καθιστικό και μπαλκόνι με θέα προς τα δυτικά χωρίς κτίρια που εμποδίζουν τον υπέροχο απογευματινό και βραδινό ήλιο.

Η περιοχή:

Αρκετά μεγάλα σούπερ μάρκετ βρίσκονται στην περιοχή, τα πιο κοντινά 50 μέτρα μακριά, μπαρ και εστιατόρια. Αστυνομία και σταθμό λεωφορείων με απευθείας γραμμή προς το αεροδρόμιο του Αλικάντε και συνδέσεις με την υπόλοιπη χώρα μέσα σε λίγα τετράγωνα. Το νοσοκομείο τελευταίας τεχνολογίας απέχει 10-12 λεπτά με το αυτοκίνητο. 900 μ. Από τη θάλασσα.

Αλλα:

Πρόσβαση σε μεγάλη κοινή βεράντα στον τελευταίο όροφο. Ξεχωριστή βρύση πόσιμου νερού με σύστημα φιλτραρίσματος έχει εγκατασταθεί στην κουζίνα. Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο με έπιπλα και συσκευές σύμφωνα με τον κατάλογο απογραφής εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα. Καλά και φθηνά καταλύματα με ωραία διαρρύθμιση σε ένα ήρεμο και ευχάριστο κτίριο.

Στην Ισπανία, η IVA συν το συμβολαιογραφικό κόστος επιβαρύνει τον αγοραστή (περίπου ένα επιπλέον 10% της τιμής αγοράς). Επιπλέον, συνιστάται ένας δικηγόρος για την ειρήνη του συνόλου των μερών (ισχύει και για τις αγορές μέσω χρηματιστών). Ως πωλητές θα πληρώσουμε με χαρά την αμοιβή του δικηγόρου για να εγγυηθούμε μια γρήγορη και ασφαλή απόκτηση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB