Πώληση Βίλα, Alcocebre, Castellón Comunidad Valenciana, Ισπανία, Cami L'Atall Capicorp

Πώληση - Cod. 35000

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 700 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Πρόσφατα ανακαινισμένη ανεξάρτητη βίλα στην άκρη της Μεσογείου. Είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε.
Αυτή η βίλα είναι μέρος ενός συγκροτήματος από 6 βίλες εκ των οποίων οι 5 είναι κατειλημμένες όλο το χρόνο. Δεν υπάρχει κοινό κόστος, διότι κατά την ανακαίνιση, τον εξωτερικό φωτισμό, τα λύματα αποσυνδέθηκαν και έγιναν 100% ιδιωτικά.
Υπέροχη και ανόητη θέα στη θάλασσα 180º σε ένα ήσυχο μέρος του παραθαλάσσιου χωριού Alcoceber. Εδώ το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος κτιρίου είναι μόνο 4 ορόφους, το οποίο προσφέρει αποκλειστικό χαρακτήρα.
Αυτή η βίλα βρίσκεται 50μ. Από τη θάλασσα, 500μ. Από το σούπερ μάρκετ και τα εστιατόρια και μόλις 4χλμ. Από το κέντρο του Alcoceber.
Αυτή η βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, 1 από τα οποία είναι ensuite. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει βεράντα 35 τ.μ. με τζακούζι.
Μια σούπερ εξοπλισμένη κουζίνα (εστία επαγωγής, tepaniaki, φούρνος combi, μηχανή εσπρέσο, ψυγείο, καταψύκτης, ψυγείο κρασιού, πλυντήριο πιάτων) με νησί μαγειρικής. Στη συνέχεια, αποθήκη με πλυντήριο ρούχων.
Εξωτερικός συναγερμός, συναγερμός εσωτερικού χώρου και παρακολούθηση βίντεο που συνδέεται με εφαρμογές οικιακού αυτοματισμού, συνδεδεμένες στο διαδίκτυο.
Ο κήπος δεν είναι συντηρητικός με ένα ξύλινο κατάστρωμα (Ipé) 200 m2 και μερικώς καλυμμένη βεράντα 150 m2, τεχνητό γρασίδι και αυτόματη άρδευση φυτών. Πισίνα με αυτόματη κάλυψη ηλιακής ενέργειας, ηλεκτρόλυση αλατιού, αυτόματο έλεγχο PH, ανεμογεννήτρια για απεριόριστη κολύμβηση και φωτισμό LED.
Ευρύχωρο γκαράζ.
Επαγγελματική υπαίθρια κουζίνα με μπάρμπεκιου αερίου, εστία μαγειρέματος, ζεστό και κρύο νερό και μοντέρνα επίπλωση ποιότητας θαλάσσης.
Πρόσβαση με πληκτρολόγιο κωδικού, συνδεδεμένο με εφαρμογές συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού, μέσω αυτόματης πύλης ....

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB