Πώληση Βίλα, Alicante, Alicante, Ισπανία, fuerteventura 4

Πώληση - Cod. 31872

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 3

Πολυτελής βίλα 420,35 μ2, καινούργια, με 1238 m2 κήπο, την ανάπτυξη του ιδιωτικού πολυτέλεια με 24 ώρες την ασφάλεια. 15 λεπτά από την παραλία του Αλικάντε και 10 λεπτά από Alenda Golf Club. Όμορφο κήπο με πλακόστρωτα πεζοδρόμια, διακοσμητικά δέντρα φωτίζονται από το έδαφος, όμορφο νυχτερινό φωτισμό.
 Πέντε υπνοδωμάτια, 5 μπάνια το ένα με υδρομασάζ, dressing, αίθουσα παπούτσι, πλυσταριό με σιδέρωμα περιοχή, τοίχους και θωρακισμένες πόρτες γερμανικού σήματος WERU με παραθυρόφυλλα συναγερμό και παράθυρα, μηχανοκίνητα ρολά, στέγαση συναγερμού συνδεδεμένο στην κεντρική συναγερμός, πόρτα τεθωρακισμένα άνοιγμα αφής, αγωγούς κλιματισμού με AIRZONE ζεστό / κρύο, κεντρική θέρμανση, τζάκι στο σαλόνι με επένδυση από πολύχρωμα πλακόστρωτα με θερμοπομπού (αποβάλλει θερμό αέρα), θαμμένο στο πάτωμα του σαλονιού ως διακοσμητικά φώτα, φώτα LED σε όλο το σπίτι , κουζίνα πολύ μεγάλο ψυγείο συνδέεται με όσμωση, αποσκληρυντικό νερού, υπόγειο εξοπλισμένα με κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό και τζάκι με convector, ωραίο και το φως πισίνα σε σχήμα, ντουζιέρα, ξύλινο κιόσκι, τζάκι και μπάνιο με μπάρμπεκιου. Βοηθητική δεξαμενή νερού έξω με ξεχωριστό εξοπλισμό άντλησης. 1ο υλικά ποιότητας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB