Πώληση Βίλα, Alicante, Alicante, Ισπανία, Calle arpa

Πώληση - Cod. 34299

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 190 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Αυτή η καλή παρουσίαση βίλα 4 υπνοδωματίων βρίσκεται σε μια ήσυχη ημι-αγροτικές κατοικημένη περιοχή, σε απόσταση 7 χλμ από την πόλη του San Vicente del Raspeig και 17 χλμ από το κέντρο του Αλικάντε. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο σύστημα εθνική οδό για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αλικάντε με το χρόνο οδήγησης μόλις 20 λεπτά. Maigmó εθνικό πάρκο και τα βουνά είναι μέσα σε 10 λεπτά.

Η βίλα κατανέμεται σε έναν όροφο και βρίσκεται σε ένα κυρίως επίπεδο οικόπεδο, η οποία εκτείνεται σε 2.029 m2 και διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ξεχωριστό ξενώνα και ένα γκαράζ. Δίπλα στο σπίτι είναι ένας κήπος με ώριμα πεύκα δίνουν καλή σκιά τους καλοκαιρινούς μήνες και προσφέρει προστασία της ιδιωτικής ζωής στην κατοικία. Στο πίσω μέρος του ακινήτου υπάρχει ένα περιφραγμένο χωράφι που θα μπορούσε να καλλιεργηθεί ή να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει ζωντανό.

Το μπροστινό μέρος της βίλας με θέα στην πισίνα μια καλή μεγέθους σκεπαστή βεράντα που οδηγεί σε ένα λόμπι και διάδρομο από τον οποίο διανέμονται σε όλα τα δωμάτια. Στην κύρια κατοικία υπάρχει μεγάλος χώρος υποδοχής με τζάκι? Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα? 3 υπνοδωμάτια? Ένα μπάνιο και ξεχωριστή τουαλέτα. Ο κλιματισμός παρέχεται. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ντουλάπες. Climalit υπάρχουν διπλά τζάμια σε όλο το σπίτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB