Πώληση Βίλα, Callosa de Segura, Alicante, Ισπανία, Los Monteros 7, Polígono 18, Parcela 7

Πώληση - Cod. 35221

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 597 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Κατοικία εξαιρετικής κατασκευής και ασυναγώνιστου προσανατολισμού. Βρίσκεται ανάμεσα σε πορτοκαλιές και λεμονιές, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την ιδιωτικότητα και τη διακριτικότητα. Αλλά πολύ καλά συνδεδεμένο, καθώς είναι μόνο 1,5 χλμ. Από την εθνική οδό 340 και την εθνική οδό Α7, με πρόσβαση και στις δύο κατευθύνσεις. Πολύ κοντά στο αστικό κέντρο όπου υπάρχει κέντρο κοινωνικών δραστηριοτήτων, σούπερ μάρκετ, καφετέρια, φούρνος, καπνοπωλείο, εκκλησία, φαρμακείο και κέντρο υγείας.

ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΧΑΛΕΙ:
 
-Εξωτερικό: Το αγρόκτημα έχει έκταση 15.000m2, το οικόπεδο στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι έχει περίπου 7500m2 εκ των οποίων 2500m2 είναι κήπος και είναι περιφραγμένο σε ολόκληρη την περίμετρο του. Στο πίσω μέρος βρίσκεται η πισίνα 12μ x 6μ με το κέντρο επεξεργασίας και το μπάνιο και υπαίθριο ντους. Κήποι και φυτά γύρω από το σπίτι και που συνορεύουν με το δρόμο που προστατεύεται από τα κυπαρίσσια με καλή πυκνότητα και ως εκ τούτου μοναδική ιδιωτικότητα.

- Υπόγειο και γκαράζ: Η βάση του είναι πλάκα 60 cm. ψηλό, οπλισμένο σκυρόδεμα και σιδερένιο πλέγμα στα οποία προσαρμόζονται όλοι οι πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η δομή. Έχει ύψος 3,5 μ. Το τείχος που σχηματίζει όλη την περίμετρο του και είναι υπόγειο είναι οπλισμένο σκυρόδεμα με πλάτος 19 εκ. , δεδομένης της μόνωσης που έχει, η θερμοκρασία του κυμαίνεται από 15ο το χειμώνα έως 24ο το καλοκαίρι, έχει φυσικό φως και μεγάλο αερισμό. Διαθέτει χώρο για πέντε αυτοκίνητα και διαθέτει αίθουσα γυμναστικής, αίθουσα παιχνιδιών και αποθήκη.

-Πλευρότερο όροφο: Σε απόσταση 1,60 μέτρων από το επίπεδο του εδάφους, το περίβλημα του σχηματίζεται από μπλοκ "thermoarcilla" 19 εκ. ευρύχωρο, θάλαμο αέρα, το οποίο φέρει πλάκες "poliespan" 5 εκ., και τούβλο "9", επιτυγχάνοντας με όλα αυτά μια μεγάλη θερμομόνωση. Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από λακαρισμένο αλουμίνιο, με θερμική γέφυρα και διπλά τζάμια για τη βελτίωση της μόνωσης. Αποτελείται από: κουζίνα (35m2), πλυντήριο, σαλόνι (40m2). Τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και μια βεράντα 90m2. Το κύριο υπνοδωμάτιο έχει εμβαδόν 20 m2, με δύο μεγάλα παράθυρα που βλέπουν ανατολικά, διαθέτει επίσης μια μεγάλη και φωτεινή τουαλέτα και αποδυτήρια, σχηματίζοντας μια ανεξάρτητη σουίτα περίπου 35m2. Το πάτωμα των υπνοδωματίων είναι κατασκευασμένο από ξύλινο παρκέ "bubinga", τοποθετημένο σε ξύλινες σανίδες που είναι αγκυρωμένες στην πλάκα τσιμέντου, οι τρύπες έχουν γεμίσει με μπάλες "arlita" για να αποφευχθεί ο κοίλος ήχος των βημάτων και βελτίωση της απομόνωσης. Όλα τα εσωτερικά ξυλουργικά δρυς.

-Αττική: Έχει επιφάνεια περίπου 90 τ.μ. έχει μεγάλο σαλόνι (60τ.μ.), υπνοδωμάτιο και μπάνιο και βεράντα 30μ2. Με εκπληκτική θέα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB