Πώληση Βίλα, Zaragoza, Zaragoza, Ισπανία, Octubre 418. Urbanización el Zorongo

Πώληση - Cod. 35444

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 550 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Πωλείται πολυτελής βίλα και νέα σε ιδιωτική αστικοποίηση 5 λεπτά από το κέντρο της Ζαραγκόζας, νέα κατασκευή και πολύ υψηλή ποιότητα. Έχει όλες τις νέες, κουζίνα 40τ.μ. μόνο 1 έτος, ιδιωτικό γυμναστήριο, τουρκικό λουτρό 8 θέσεων, τζακούζι 7 θέσεων, θερμαινόμενη πισίνα 120μμ, καλοκαίρι και χειμώνας με αυτόματο τηλεσκοπικό κατάστρωμα, ηλιακοί κινητήρες, μπαρ ντίσκο μπαρ, bar counter μπάρμπεκιου και φούρνο για πίτσα ή ψητό τεχνίτη 150 εκ. για καυσόξυλα, 8 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων από τα οποία 4 καλύπτονται, παράθυρα και πόρτες από ξύλο αλουμινίου διατηρούν το σπίτι στη θερμοκρασία του χειμώνα και το καλοκαίρι, 2 τζάκια, κελάρι ισόγειο με δυνατότητα από άλλο τζάκι ή κουζίνα ή ανεξάρτητο διαμέρισμα. το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και διακοσμημένο με γούστο.
Κοινοτικές δαπάνες 173 ευρώ το μήνα. της θέρμανσης χωρίς να την απενεργοποιήσετε καθ 'όλη τη διάρκεια του χειμώνα, πληρώνουν λίγα ευρώ τον μήνα φυσικού αερίου χάρη στην ειδική θερμομόνωση που κατασκευάζεται με το σπίτι. Η αστικοποίηση έχει ιατρικές εγκαταστάσεις κοινωνικής ασφάλισης από 8 έως 12 στο δρόμο τον Ιούνιο, διαθέτει ασφάλεια 24 ωρών, έλεγχο εισόδου και εξόδου οχημάτων, φαρμακεία, εστιατόριο και ατελείωτες αθλητικές δραστηριότητες (τένις, ποδόσφαιρο, κουκέτα, ταχυδρομείο, υπηρεσία λεωφορείων όλο το 24ωρο κάθε μισή ώρα, ιδιωτικά λεωφορεία για τα σχολεία και ένας ατελείωτος αριθμός αποκλειστικών υπηρεσιών μόνο για μέλη της αστικοποίησης κλπ.).

Πωλείται με αλλαγή κατοικίας. Το ακίνητο πληρώνεται πλήρως και δεν υπάρχει πρόβλημα φερεγγυότητας, απλώς όταν αλλάζετε κατοικία είναι δύσκολο να φροντίσετε το σπίτι όπως του αξίζει και γι 'αυτό πωλείται.
Το σπίτι είναι θαυμάσιο και περιμένει τον καινούργιο ιδιοκτήτη του που θα τον ερωτευτεί εκ πρώτης όψεως.
Η τιμή αυτού του υπέροχου σπιτιού είναι 990.000 ευρώ. Χορηγείται χωρίς τόκο: είσοδος 350.000 ευρώ + μηνιαία πληρωμή 1.500 ευρώ για την ολοκλήρωση του συνολικού ποσού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB