Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Osor, Girona, Ισπανία, Pantano de Susqueda

Πώληση - Cod. 29998

  • Τύπος: Βίλες στην ύπαιθρο
  • Περιοχή: 1670000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 50
  • Όροφος: 1500

Τεράστια περιουσία των 400 στρεμμάτων που βρίσκεται στην Osor κοντά στο Susqueda και περιορίζοντας με τη μεγάλη δεξαμενή νερού της Susqueda απολαμβάνει μια εξαιρετική πανοραμική θέα προς τη δεξαμενή και τα βουνά μπροστά.
Το ακίνητο βρίσκεται στη γνωστή διαδρομή του διάσημου ληστή-επαναστατική του 16ου αιώνα, Joan de Serrallonga, και μέσα σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς. Κοντά στο PGA Golf Catalunya, Girona και το τρένο για το Παρίσι υψηλής ταχύτητας. Μόνο 40 χιλιόμετρα από την Costa Brava.
Το συνολικό μέγεθος των κτιρίων έχει nevert μετρηθεί. Υπάρχουν τρία τεράστια ερείπια να ανακατασκευαστεί και ένα παρεκκλήσι του 15ου αιώνα πρέπει να αποκατασταθεί.
Κοντά στις πόλεις της Osor και Susqueda και περιορίζοντας με το Ιερό της Παναγίας του Βουνού της Susqueda. Εξαιρετική κυνήγι και αλιευτική ζώνη. Περίπου 700 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ιδανικό για το εξοχικό ξενοδοχείο ή ιδιωτικό VIP κατοικία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB