Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Palma de Mallorca, Mallorca, Ισπανία, Paseo Marítimo

Πώληση - Cod. 26306

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 162 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 3

Θεαματικά επίπεδη, πολύ φωτεινό, σε μια ήσυχη περιοχή της παραλίας της Πάλμα, με απίστευτη θέα στη θάλασσα και τη μαρίνα.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 162 m2 και 7,50 m2 καλύπτονται βεράντα, 4 υπνοδωμάτια (το ένα master με βεστιάριο), 3 μπάνια (το ένα en suite), εντοιχισμένη κουζίνα, σαλόνι-τραπεζαρία, πλυσταριό, μαρμάρινα δάπεδα και κοινόχρηστη πισίνα, η οποία δεν είναι πρακτικά χρησιμοποιείται ως το κτίριο έχει λίγα σπίτια. Επίσης, περιλαμβάνεται στην τιμή του ένα υπόγειο χώρο στάθμευσης 8 m2.

Τοποθεσία και περιβάλλων: Πάλμα είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Μαγιόρκα με 400.000 κατοίκους. Η παλιά πόλη έχει εκπληκτική ιστορική αρχιτεκτονική όπως τα αραβικά λουτρά και τη διάσημη ψυχαγωγική περιοχή της «La Lonja». Επίσης προσφέρει πολλές παραλίες, μαρίνες και την περίφημη Promenade, που εκτείνεται χιλιομέτρων κατά μήκος της θάλασσας επιτρέποντας έτσι ένα πλήθος δραστηριοτήτων. Εδώ θα βρείτε μπαρ και εστιατόρια, το Αμφιθέατρο της Πάλμα και πολλά από τα καταστήματα της πόλης.

Στην Πάλμα μπορούμε επίσης να βρείτε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των διεθνών σχολείων και τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία (Κλινική Πλανάς και το νέο νοσοκομείο Υιός Espases). Για τη μεταφορά, η πόλη έχει μια από τις πιο σύγχρονες υποδομές στην Ευρώπη: το διεθνές αεροδρόμιο του "Son Sant Joan", το νέο μετρό και ένα πλήρως ανεπτυγμένο και συντηρημένα άψογα οδικό δίκτυο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB