Πώληση Δυάρι, Alicante, Alicante, Ισπανία, Alicante

Πώληση - Cod. 32612

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 75 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

"Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε μια αστικοποίηση δίπλα στο Μπενιντόρμ, από όπου μπορείτε να φτάσετε στην πόλη που ζωντανεύει συνεχώς και τις ηλιόλουστες παραλίες μέσα σε λίγα λεπτά.Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους ιδιοκτησίας σε αυτή τη συνεχώς αναπτυσσόμενη μικρή πόλη, πολυτελή ακίνητα.Αυτά τα ισπανικά εξοχικά σπίτια είναι ολοκαίνουργια, πρόσφατα έτοιμα και έτοιμα για τους νέους ιδιοκτήτες τους να μετακινηθούν.

Λόγω του ύψους του έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα βουνά από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα μια μοναδική ατμόσφαιρα για τους κατοίκους να απολαύσουν.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών δωρεάν σε ένα ιδιωτικό κέντρο με σάουνα, γυμναστήριο, γήπεδα τένις και πισίνα.

Υπάρχει επίσης ένα γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες από την πόλη, το οποίο είναι ιδανικό και για αρχάριους, καθώς υπάρχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση γκολφ επί τόπου. Το μικρότερο κομμάτι έχει μήκος 50 μ. Και το μεγαλύτερο είναι 100 μ., Το οποίο είναι ιδανικό τόσο για μικρά όσο και για μακρινούς αγώνες.

Υπάρχει ένα εμπορικό κέντρο κοντά στο οποίο μπορείτε να φτάσετε μέσα σε λίγα λεπτά, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα μεγάλα καταστήματα.

Συνιστούμε αυτό το διαμέρισμα για μια μακροπρόθεσμη επένδυση, όπου μπορείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου και μπορείτε να το νοικιάσετε στην κορυφή της εποχής. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτά τα διαμερίσματα, έτσι είναι εύκολο να μίσθωση. Ωστόσο, είναι επίσης ιδανικά για μια ισπανική εξοχική κατοικία όπου μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με την επίπλωση του διαμερίσματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά πακέτα για να βρείτε τα έπιπλα που σας αρέσουν περισσότερο και αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία. Υπάρχει ασανσέρ στο κτίριο για ευκολότερη πρόσβαση στα διαμερίσματα στους υψηλότερους ορόφους.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για αυτές τις ισπανικές εξοχικές κατοικίες, μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε στο +36 70 427 2462 www.lukentum.eu "

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB