Πώληση Δυάρι, Altea, Alicante, Ισπανία, calle La Boga

Πώληση - Cod. 29655

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: top 4

Το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει διπλές πόρτες στη βεράντα, με ένα μικρό προθάλαμο που οδηγεί σε δύο υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει άφθονο χώρο αποθήκευσης με δάπεδο μέχρι την οροφή ντουλάπες με καθρέφτη, και ένα μπάνιο με μπανιέρα και ντους πάνω. Το πλυντήριο βρίσκεται στο μπάνιο. Υπάρχει ένα θερμαινόμενο στεγνωτήριο για τους χειμερινούς μήνες.
Το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει θέα στην πισίνα και τους κήπους, και διαρκεί δύο πλήρες μέγεθος μονά κρεβάτια. Υπάρχουν όροφο με ντουλάπια αποθήκευσης οροφής εδώ επίσης.
Η πόρτα ανοίγει σε ένα διάδρομο με το πρόσφατα ανακαινισμένο οικογενειακό δωμάτιο ντους στο πλάι. Στο διάδρομο είναι ένα κατάστημα ντουλάπι για τα μηχανήματα καθαρισμού των νοικοκυριών, περιέχει επίσης το θερμοσίφωνα.
Η σύγχρονη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικό φούρνο, εστίες και απορροφητήρα. Επίσης, περιλαμβάνονται ένα πλυντήριο πιάτων και ένα ψυγείο-καταψύκτη.
Οι διττό σκοπό ζεστό και κρύο μονάδες κλιματιστικό τοποθετηθεί στο σαλόνι και δύο υπνοδωμάτια.
Υπάρχει ανελκυστήρας από το πάτωμα ένα στο πάτωμα δύο, και βαριά ψώνια ή τα έπιπλα μπορεί να ασκηθεί στο μέσω της εισόδου ανελκυστήρα μέσω ενός υπόγειου πάρκινγκ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB