Πώληση Δυάρι, Balsicas, Murcia, Ισπανία, Balsicas

Πώληση - Cod. 32528

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

"Διαμέρισμα στον πρώτο όροφο 2 υπνοδωματίων και 1 λουτρό, με μεγάλο σαλόνι με τζάκι, επιπλωμένο και με ηλεκτρικές συσκευές, με νότιο προσανατολισμό, με θέα στην καταπράσινη περιοχή και την πισίνα, με πολύ μεγάλη και ηλιόλουστη βεράντα. Το Cabo Roig βρίσκεται σε μια ιδιωτική κατοικία με πισίνα, χώρους πρασίνου και χώρο στάθμευσης, μόλις 250μ. Από τις παραλίες του Cabo Roig και πολύ κοντά στο σούπερ μάρκετ, τις υπηρεσίες, τον αθλητισμό και τα εστιατόρια.

Το Cabo Roig βρίσκεται στην ζεστή ζέστη του Southern Costa Blanca, η περιοχή είναι ευλογημένη με ένα από τα πιο ευχάριστα κλίματα στην Ευρώπη.

Με τις καθημερινές παράκτιες θερμοκρασίες τους μήνες της άνοιξης και του φθινοπώρου, που σπάνια πέφτουν κάτω από ένα πολύ αποδεκτό από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου, μπορεί κανείς να κολυμπήσει άνετα στη θάλασσα μέχρι τον Νοέμβριο.

 Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με το έργο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παράσχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα! Καλέστε μας τώρα στο +36 70 634 2499 www.lukentum.eu "

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB