Πώληση Δυάρι, Benidorm, Alicante, Ισπανία, Benidorm

Πώληση - Cod. 32801

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 88 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Αυτή η πόλη στην Κόστα Μπλάνκα είναι γνωστή διεθνώς, κυρίως λόγω του ευχάριστου κλίματος της όλο το χρόνο. Η υποδομή της περιοχής είναι επίσης εξαιρετική, η διαμονή εδώ δεν είναι δαπανηρή και χάρη στην υψηλής ποιότητας υπηρεσία υγειονομικής περίθαλψης, είναι ένας δημοφιλής στόχος των συνταξιούχων που επιθυμούν να ζήσουν ειρηνικά και για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα διαμέρισμα Ισπανία.
Υπάρχει μια ενεργός οικονομική και εμπορική ζωή στην περιοχή, η οποία προσφέρει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες, καθώς και ιδανικές συνθήκες για νέες επιχειρήσεις.
Η θερμοκρασία είναι ήπια όλο το χρόνο και χάρη στην εγγύτητα των βουνών δεν υπάρχει ακραία διακυμάνσεις θερμοκρασίας και ο ετήσιος αριθμός ηλιόλουστων ωρών είναι ανεκτίμητος.
Εκτός από τα τυπικά πιάτα, όπως η παέγια, άλλα πιάτα με ρύζι, τα θαλασσινά και τα κρέατα, μπορούμε επίσης να νιώσουμε την επίδραση πολυπολιτισμικών παραγόντων, καθώς υπάρχει ένα μίγμα μαυριτανών, μεσογειακών και άλλων στοιχείων εδώ.
Το συγκρότημα κατοικιών με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του ήλιου και της θάλασσας και για όσους επιθυμούν να είναι ιδιοκτήτες ενός ισπανικού διαμερίσματος.

Τοποθεσία: Βρίσκεται σε ένα μοναδικά γραφικό σημείο στο νότιο τμήμα της Costa Blanca / Orihuela, Αλικάντε. Υπάρχουν δύο κοντινά αεροδρόμια: το San Javier (25χλμ.) Και το El Altet-Alicante (50χλμ)

Μπορείτε να βρείτε όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για την καθημερινή σας ζωή εδώ: μέσα μαζικής μεταφοράς, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια. Το εμπορικό κέντρο Zenia Boulevard είναι επίσης κοντά, το οποίο είναι ένα από τα σημαντικότερα εμπορικά κέντρα στην περιοχή με την επιφάνεια 80 000m2, όπου μπορείτε να βρείτε καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, ηλεκτρονικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, μπόουλινγκ και καζίνο .
Υπάρχουν επίσης 3 γήπεδα γκολφ με 18 τρύπες το καθένα σε ακτίνα 5 χλμ.

Οι προσεκτικά σχεδιασμένοι και καλά διατηρημένοι κοινόχρηστοι χώροι και χώροι πρασίνου προσφέρουν αναρίθμητες ευκαιρίες για χαλάρωση:
Υπάρχουν 2 πισίνες για τους ενήλικες και 2 για τα παιδιά, μπάνια, τζακούζι για 6-8 άτομα, υπαίθριο γυμναστήριο και παιδική χαρά στο κτιριακό συγκρότημα προκειμένου να παρέχεται πλήρης «ανανέωση» για τους κατοίκους. Εκτός από αυτό, οι σχεδιαστές έχουν επίσης προσθέσει έναν άνετο χώρο χαλάρωσης.

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα! Καλέστε μας τώρα στο +3670 427 2462.lukentum@lukentum.com

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Tamas Csaki
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB