Πώληση Δυάρι, Guardamar del Segura, Alicante, Ισπανία, Pje. Levante, 1

Πώληση - Cod. 31524

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

Εδώ παρουσιάζουμε αυτό το όμορφο διαμέρισμα που βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την παραλία, στο κέντρο της πόλης Guardamar del Segura, Αλικάντε

Το ακίνητο είναι φωτεινό χάρη στον προσανατολισμό του: Ανατολικά, είναι ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε άριστες συνθήκες. Έχει επιφάνεια 60μ², κουζίνα που ανοίγει με τόξο στο τραπεζαρία - καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και πλήρες μπάνιο. Από τη βεράντα θα μπορείτε να απολαύσετε πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει μια αποθήκη στη βεράντα του τελευταίου ορόφου.

Αυτή η ιδιοκτησία είναι ιδανική αν είστε κάποιος που ψάχνει για ένα άνετο διαμέρισμα δίπλα στη μεσογειακή θάλασσα, κοντά σε όλα τα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και όλο τον τοπικό ελεύθερο χρόνο γύρω. Εύκολη πρόσβαση στους κύριους δρόμους προς Torrevieja, La Zenia (εμπορικό κέντρο) και προς τα αεροδρόμια της Μούρθια και του Αλικάντε.

Το Guardamar δεν είναι απλά ένας προορισμός διακοπών στην Costa Blanca. Εκτός από την ύπαρξη ποιοτικού τουρισμού όλο το χρόνο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, αυτό είναι ένα χωριό με ζωντανό ισπανικό τρόπο ζωής όλο το χρόνο. Επομένως, αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο σε μια πόλη όπου τα τοπικά καταστήματα και οι υπηρεσίες είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, και να απολαύσετε τη φύση όπως οι αμμόλοφοι και τα πευκοδάση, ίσως αυτός είναι ο προορισμός σας.

Αν θέλετε να κανονίσετε μια προβολή o για να έχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που θέλετε να έχετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όλες οι προσφορές μας θα βρείτε στο WWW.NARANJASPAIN.COM
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε, να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε το διαμέρισμά σας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μου:
Tomas
+34 645 291 279 (Viber / WhatsApp)
Tomas@naranjaspain.es
Ref.1304

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


NaranjaSpain
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB