Πώληση Μονοκατοικία, Alcala la Real, Jaén, Ισπανία, Martinez Montanez

Πώληση - Cod. 23121

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 165 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Μια ιδανική τοποθεσία αρχοντικό με ένα περίπατο πέντε λεπτών σε όλες τις ευκολίες και μόλις πέντε λεπτά για να την ύπαιθρο.
Το σπίτι βρίσκεται πάνω από τρεις ορόφους. Με την είσοδό υπάρχει μια βεράντα που οδηγεί μέσα από διπλές πόρτες σε ένα σαλόνι με μια πόρτα που οδηγεί έξω σε μια εξωτερική αυλή με δύο μεγάλες αποθήκες off. Υπάρχουν μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στον επόμενο όροφο όπου υπάρχει μια τραπεζαρία δίπλα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία έχει μια βόλτα στο ντουλάπι.
 Το γραφείο, και δύο σαλόνια και δύο διπλά υπνοδωμάτια, όλα με μπαλκόνια και Ιουλιέτα πλήρη δάπεδο μέχρι την οροφή διπλές πόρτες εφοδιασμένες με blinds.A μεγάλο πρόσφατα εξοπλισμένο μπάνιο με πάτωμα με πλακάκια οροφής, νέο λουτρό και ντους, νιπτήρα και wc.
Ανεβαίνοντας ένα ακόμα επίπεδο και θα σας οδηγήσει σε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο αυθεντικά δοκάρια και με τις διπλές πόρτες που ανοίγουν σε μια βεράντα. Στην άλλη πλευρά του υπνοδωματίου είναι ένα μικρό δωμάτιο που οδηγεί σε μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα με θέα στη Σιέρα Νεβάδα και το κάστρο ψηλά.
 Κοντά σε όλες τις ανέσεις, τα μπαρ, τα εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα, σούπερ μάρκετ κ.λ.π. Όμορφη ύπαιθρο, ιδανική για ψάρεμα, πεζοπορία, ποδηλασία, τα αξιοθέατα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB