Πώληση Μονοκατοικία, Carmona, Sevilla, Ισπανία, Calle fernando de la barrera

Πώληση - Cod. 27478

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 14
  • Όροφος: 2

αρχοντικό στο ιστορικό κέντρο της μνημειακής πόλης της Carmona, με ένα ενσωματωμένο σε περίπου 1.200 τ.μ., εκτείνεται σε δύο ορόφους επιφάνειας. Το σπίτι διαθέτει περισσότερα από 10 δωμάτια, σαλόνια καλοκαίρι και το χειμώνα, 4 μπάνια, παρεκκλήσι, πολλές βεράντες, κήπο, γκαράζ, ανεξάρτητη όροφο και δύο καταστήματα. άριστη ποιότητα, δάπεδα από μάρμαρο από την Carrara, οροφές 4,5 μέτρα ύψος ... βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία της Santa María catedraliza και η Εκκλησία της Θείας Σωτήρα, δίπλα στο Δημαρχείο.

Carmona είναι ένα μνημειακό περιτειχισμένη πόλη, από τη ρωμαϊκή εποχή με μεγάλες αραβικές απομεινάρια, με αμφιθέατρο, ρωμαϊκή νεκρόπολη, παλάτια σπίτια ....

Βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη, 10 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σεβίλλης και 20 της πόλης και το σταθμό TGV AVE.

Το σπίτι είναι ιδανικό ως κύρια κατοικία, το γοητευτικό ξενοδοχείο, γηροκομείο ....

ιστορική αναδρομή



Carmona είναι ένας από τους δήμους στην επαρχία με τη μεγαλύτερη ιστορία έχει καταληφθεί από πολλούς λαούς και πολιτισμούς. Τα πρώτα ίχνη οικισμών που βρέθηκαν στην προϊστορική εποχή που εμφανίστηκαν λείψανα της παλαιολιθικής περιόδου.

Κατά το έτος 206 π.Χ., Carmona κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους στρατιώτες, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της επαρχίας της Ανδαλουσίας και της έδωσε το όνομα «Carmo" ή "Carmona". Έρχεται να πάρει το προνόμιο να κέρμα χρήματα.

Η ανακατάληψη της πόλης, ήταν το έργο του Fernando III "ο Άγιος" στο 1247 που ξεκίνησε η ανασύσταση της ίδιας, δίνοντας τη δική του αρμοδιότητα, ... Pedro I "Η σκληρή" συχνά ζούσαν εκεί, εξ ου και το όνομα του σας τρέχουσα Εθνική Parador.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB