Πώληση Μονοκατοικία, Pamplona, Navarra, Ισπανία, c/Mayor 52

Πώληση - Cod. 27638

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 650 m²
  • Αριθμός δωματίων: 20
  • Όροφος: 1

Δήμαρχος 52 είναι ένα ανακαινισμένο "Centro Historico" ακίνητο προς πώληση στη Ναβάρα. Είναι ένα τυπικό ιστορικό αρχοντικό χωριό, με παραδοσιακή εμφάνιση και την αίσθηση χτισμένο από πέτρα νέων ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς και ανάδειξη παραδοσιακών και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες ολοκληρώθηκαν, το σπίτι είναι άνετο και έτοιμο για πληρότητας με μερικά μικρά έργα περιμένουν μια προσωπική επαφή, περίπου 60 - 500 τετραγωνικών μέτρων σε μέγεθος.
Υπάρχει μια ζεστή κουζίνα, κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ σίδηρο παλαιού τύπου, και roof-top δορυφόρου για λήψη τηλεόρασης. Τα ανώτατα όρια τερακότα κεραμίδι έχουν πεύκο δοκάρια δέντρο και υπάρχουν ρουστίκ τούβλο και ξύλινα δάπεδα. Σύνδεση εγκατασταθεί για σταθερή τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης. Το σπίτι έρχεται λιτά επιπλωμένα για εύκολη διαβίωση χώρα. Η ιδιωτική είσοδος είναι ακριβώς δίπλα σε μια μικρή πλατεία. Ο προθάλαμος στο επίπεδο του εδάφους έχει ένα μεσαιωνικό στυλ. Το σπίτι έχει ένα δωμάτιο δείπνο για 20 άτομα, ένα μεγάλο σαλόνι με διαφορετικά περιβάλλοντα και μια κουζίνα με όλα όσα χρειάζεστε για το μαγείρεμα στο σπίτι και ένα μεγάλο γραφείο ευρέσεως για 15 άτομα. Το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με αποκλειστικά μπάνια και άλλα τέσσερα ghests δωμάτια με 3 μπάνια δύο σαλόνια και μια βεράντα των 150 τετραγωνικών μέτρων με ένα σπίτι στον κήπο και barbeque διαθέτει επίσης ένα μεγάλο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με και παλιό οινοποιείο.
Το σπίτι είναι σε Corella, μια πόλη που περιβάλλεται από οινοποιεία και αγροκτήματα εύκολη πρόσβαση στις μεγάλες πόλεις, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων υπάρχει η διασταύρωση που κάνουν τις συνδέσεις με diferents ταχείας κυκλοφορίας που συνδέουν με Παμπλόνα μόνο σε απόσταση 98 χιλιομέτρων, Σαραγόσα 200 χιλιομέτρων, παραλίες του Σαν Σεμπαστιάν (Donosti) 200 χιλιομέτρων, Logroño 150 χιλιομέτρων, Μαδρίτη 300 km. Χρόνο υπάρχουν κοινότητα φεστιβάλ και δείπνα, Ανακαλύψτε τι σημαίνει να ζει στο παλιό μεσαιωνικό χωριό. Γνωρίστε το φορτηγό ψωμιού στις δέκα το πρωί. Ένα πλήρες παντοπωλείο και προϊόντα πρώτης ανάγκης πωλητής εμφανίζεται την Παρασκευή το μεσημέρι. Ο ιχθυοπώλης έρχεται νωρίς την Τρίτη, και άλλα καταστήματα με ρόδες εμφανίζονται τακτικά. Ή να πάρετε στο αυτοκίνητο και να επωφεληθείτε από τις πολλές επιλογές για ψώνια σε κοντινά χωριά και τις πόλεις. ημέρες αγοράς σε Tudela είναι Πέμπτη και Σάββατο.
Αυτό το σπίτι, είτε χρησιμοποιείται ως κατοικία για όλο το χρόνο ή ως εξοχική κατοικία, θα νιώσετε σαν ακριβώς αυτό που είναι, ένα παραδοσιακό ισπανικό σπίτι σε μια πανοραμική τοποθεσία από την οποία να βεβαιώσει τις καθημερινές διαθέσεις της Ναβάρα υγιή και διάσημο γεωργική έκταση και τα διάσημα οινοποιεία της τοπία και περιβάλλοντα πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά σε πρώτο πλάνο και χιονισμένα Πυρηναία κορυφές τον χειμώνα στο μακρινό βόρειο ορίζοντα.
Τιμή: € 350,00, αντανακλώντας την τρέχουσα ζήτηση για ένα ανακαινισμένο ξενοδοχείο αυτού του μεγέθους που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο με χαρακτηριστικά που πρέπει να μετατραπεί σε ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο πολυτελείας με γειτονικές ιδιοκτησίες διαθέσιμα. Εμπορικές ή άλλες καινοτόμες προσφορές θεωρούνται. Κλεισίματος και φόρων, τα οποία πρέπει να είναι σε μια σύμβαση που καταρτίζεται από ένα ισπανικό συμβολαιογράφου, θα επηρεάσει την τελική τιμή. Ένας κτηματομεσίτης πολυγλωσσικό είναι επίσης διαθέσιμα για να βοηθήσουν στη συναλλαγή

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB