Πώληση Μονοκατοικία, POZUELO DE ALARCÓN, Μαδρίτη, Ισπανία, chopera 8

Πώληση - Cod. 31583

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 4100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 0

Η Macarrona βρίσκεται στην Somosaguas, ένα από τα πιο πολυτελή εξελίξεις στην Ισπανία. Μόλις 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μαδρίτης, Pozuelo de Alarcon ανήκει στο δήμο με το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ισπανία.
Η Macarrona είναι ένα έργο του Ισπανού αρχιτέκτονα Fernando Higueras, διάσημος αρχιτέκτονας και συγγραφέας των διάσημα κτίρια και μερικά από τα καλύτερα ισπανικά και ξένα αρχοντικά του τέλους του αρχοντικού του εικοστού αιώνα.

Όλα τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες της Macarrona σχεδιαστεί ώστε να είναι πιο άνετο και φωτεινό.
Τα δωμάτια του σπιτιού έχουν μεγάλα παράθυρα με νότιο προσανατολισμό και υπέροχη θέα στην πισίνα και μια μεγάλη προστατευόμενη πράσινη ζώνη.
Στον κήπο υπάρχει ένα δεύτερο ανεξάρτητο κτίριο, όπως ένα γραφείο με ένα πρωτότυπο φεγγίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα μπιλιάρδου ή ιδιωτικό γραφείο. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τους επισκέπτες, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το σπίτι.
Βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα με περιορισμένη πρόσβαση και ιδιωτικό περιπολικό ασφάλεια 24 ώρες την ημέρα.

Το ακίνητο είναι τακτικά το θέμα των ακαδημαϊκών σπουδών σε πανεπιστήμια και κολέγια της αρχιτεκτονικής για να έχουν μια τεράστια αρχιτεκτονική αξία.

Πρώην Πρόεδροι της κυβέρνησης της Ισπανίας Φελίπε Γκονζάλες, Χοσέ Μαρία Αθνάρ, και Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, ο Πρόεδρος της Banco Santander, Emilio Botin, επιχειρηματίες όπως ο Jose Maria Ruiz-Mateos, Esther Alcocer Koplowitz, τα μέλη της οικογένειας Thyssen ή αθλητές Κριστιάνο Ρονάλντο, μεταξύ άλλων, είναι μεταξύ των κατοίκων σε Somosaguas.

Στον κήπο υπάρχει ένα δεύτερο ανεξάρτητο κτίριο, όπως ένα γραφείο με ένα πρωτότυπο φεγγίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αίθουσα
 πισίνα ή ιδιωτικό γραφείο. Ιδιαίτερα χρήσιμο για τους επισκέπτες, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από το σπίτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB