Πώληση Μονοκατοικία, Ronda, Málaga, Ισπανία, Calle Canada del Real Tesoro, 135

Πώληση - Cod. 37549

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 250 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: porcelain

Υπάρχει μια πόρτα που πηγαίνει στο γκαράζ. Το γκαράζ διαθέτει μια τηλεχειριζόμενη πόρτα γκαράζ, κεραμικά πλακάκια υψηλής ποιότητας στο πάτωμα και ειδικά κεραμίδια στους τοίχους. Στην αριστερή πλευρά, κάτω από τις σκάλες, υπάρχει ένας χώρος αποθήκευσης με πάγκο εργασίας. Και οι δύο χειροποίητες πόρτες εισόδου σιδήρου έχουν καθρέφτη γυαλί για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Ο μεγάλος διάδρομος που πηγαίνει στο στούντιο έχει τα ίδια πλακάκια με το γκαράζ. Το στούντιο έχει θέα στα χωράφια, τους λόφους και τα βουνά, με θέα προς την Ανατολή και το πέρασμα που πηγαίνει στον ποταμό και το ρέμα, στη βόρεια πλευρά του σπιτιού, κλιματισμό και αντλία θερμότητας. Διαθέτει κουζίνα, με γρανιτένιο μετρητή, σόμπα από ανοξείδωτο ατσάλι, απορροφητήρα, φούρνο, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων. Το μπάνιο διαθέτει παράθυρο προς την Ανατολή, ντους και ηλεκτρική θερμάστρα.

Στον πρώτο όροφο, από την κορυφή των σκαλοπατιών, μπαίνει ένας διάδρομος που ανοίγει προς τα δεξιά, μέσω διπλών γαλλικών θυρών, στο σαλόνι, που χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο, με 2 μπαλκονόπορτες, με θέα στους δυτικούς λόφους, A / C, αντλία θερμότητας, φούρνο αερίου τερακότα υψηλής απόδοσης με πυρίμαχα τούβλα, πολυέλαιος από κρύσταλλο Swarovski, κεραμικό δάπεδο πλακιδίων και χύτευση στεφανιού.

Στην αριστερή πλευρά του διαδρόμου υπάρχει μια τραπεζαρία με ένα άνοιγμα του Andaluz στην κουζίνα, A / C και αντλία θερμότητας, φούρνο τερακότα, πολυέλαιος, θέα στους βόρειους λόφους, βουνά και Cortes και διπλές γαλλικές πόρτες που ανοίγουν στη μελέτη.

Το ίδιο πάτωμα με το σαλόνι είναι στον πρώτο όροφο και επίσης κορνίζες σε όλο το σπίτι. Η μελέτη έχει κεραμικά πλακίδια στους τοίχους, 3 μεγάλα πλούσια γωνιακά παράθυρα με αψιδωτά παράθυρα με θέα στους ανατολικούς λόφους, τους δυτικούς λόφους, τα βουνά και το Cortes, τον κρυστάλλινο πολυέλαιο Swarovski και τη σόμπα με τερακότα με μαγειρική εστία και φούρνο.

Όλες οι εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα στο σπίτι είναι διπλά τζάμια. Από την τραπεζαρία υπάρχει ένα διάδρομο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB