Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, Estepona, Málaga, Ισπανία, Playa Guadalobon,33

Πώληση - Cod. 40564

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 3

Ως ένας από τους πιο πολυπόθητους και καθιερωμένους οικιστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, το Costa del Sol καλύπτει σχεδόν κάθε ελκυστική επιλογή για αγοραστές σπιτιού που αναζητούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής στη Μεσόγειο ή ακόμα και μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία προς ενοικίαση. Ένας καινοτόμος σχεδιασμός που βελτιώνει φυσικό αστραπή, συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτονικών λεπτομερειών, διπλών υψών και ανοιχτών κουζινών που παρέχουν ευρυχωρία και χωρητικότητα. Το townhouse διαθέτει ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο με τζακούζι, πέργκολα, πλωτό δάπεδο και χώρο μπάρμπεκιου. Το δικό του υπόγειο γκαράζ έχει άμεση πρόσβαση στο σπίτι μέσω ενός άφθονου χώρου πλυντηρίου και εξυπηρέτησης, καθώς και κοινόχρηστους χώρους στάθμευσης για τους επισκέπτες.
Το σπίτι διαθέτει επίσης τζάκι, ενδοδαπέδια θέρμανση (με βάση το νερό σε σαλόνια και ηλεκτρικό σε μπάνια), ζεστό και κρύο κλιματισμό, καθώς και τελειωμένες και ταπετσαρίες ντουλάπες, καθώς και τα πιο πρόσφατα domotic οικιακά συστήματα. Στην παραλία, στον ποταμό Guadalobón και ένα μεγάλο πευκοδάσος ενισχύουν την απόλαυση της ιδιωτικής ζωής και της απομόνωσης. Απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τη μαρίνα Estepona, κοντά στο κέντρο της πόλης και με εξαιρετικές συνδέσεις με το Puerto Banús, τη Marbella και τα αεροδρόμια της Μάλαγα και του Γιβραλτάρ. Τα κοινόχρηστα κεντρικά τεμάχια επισημαίνονται από μεγάλες περιοχές κολύμβησης (πισίνα 50 μέτρων, πισίνα υπερχείλισης και εξωτερική πισίνα για παιδιά). Ένα κύκλωμα σπα με θερμαινόμενη πισίνα, παγωμένο νερό, σάουνα, χαμάμ και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.
Επιπλέον, δύο περιοχές χαλάρωσης, ξαπλώστρες μπαλινέζικου στιλ, καταρράκτες καταρράκτες και άλλα χαρακτηριστικά νερού διακεκομμένα σε όλα τα εσωτερικά μονοπάτια, πλατείες και καταπράσινους κήπους - όλα σε ένα περίβλημα ελεγχόμενο από την ασφάλεια.
Η αισθητική στο ύπαιθρο έχει δημιουργηθεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσική, με λευκές, γκρι και μαύρες αποχρώσεις και κομψούς διαχωριστικούς τοίχους.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB