Πώληση Τριάρι, Berga, Βαρκελώνη, Ισπανία, Espunyola, 10 bajos

Πώληση - Cod. 39908

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: Baja

Διαμέρισμα στο ισόγειο που βρίσκεται στην πόλη Berga, χτισμένο το 2006, κατοικημένο από το 2012. Διαθέτει 90 τ.μ., με βεράντα 40 τ.μ.
Αποτελείται από μια μεγάλη τραπεζαρία με δύο κατευθείαν εξόδους στη βεράντα, μια ανεξάρτητη κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μία από τις οποίες μια σουίτα με ένα πλήρες μπάνιο με μπανιέρα στο δωμάτιο και μια άμεση έξοδο προς τη βεράντα, ένα άλλο μπάνιο με ντους και μεγάλη βεράντα. Η βεράντα χωρίζεται σε δύο χώρους, ένα από τα οποία είναι καλυμμένο με τέντα και έχει πλατφόρμα, για να απολαύσετε τη βεράντα όλο το χρόνο. Ο άλλος χώρος είναι εντελώς ανοιχτός και διαθέτει μια μικρή αποθήκη.
Τα ποιοτικά τελειώματα, τα ξύλινα πατώματα, οι συμπαγείς πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια με αυτόματα ρολά αλουμινίου Στην κουζίνα, μαρμάρινο πάγκο κουζίνας, σόμπα αερίου, ο πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος και απορροφητήρα γυαλιού. Θέρμανση φυσικού αερίου. Όλα τα εξωτερικά δωμάτια.
Έχει ενσωματωμένες ντουλάπες στην είσοδο και στη σουίτα.
Κτίριο με μόνο τέσσερις γείτονες. Πολύ ήσυχη και ευχάριστη κοινότητα.
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά στο Passeig de la Pau, το νευρικό και εμπορικό κέντρο της πόλης, σε μια ήσυχη περιοχή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB