Ενοικίαση Βίλα, SANY JOSEP DE LA TALIA, Ibiza Islas Baleares, Ισπανία, Carrer Biscaia 2

Ενοικίαση - Cod. 23012

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 320 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Villa - Villa Flor έχει μια πολυτελή αίσθηση σε μια διαθέσιμη τιμή. Διαθέτει τέσσερα άνετα και ευρύχωρα δωμάτια. Δύο από αυτούς θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν ένα αστέρι με εντοιχισμένες πόδια και υδρομασάζ! Η βίλα έχει μια μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα ευρύχωρο καθιστικό όπου μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα πολύ άνετο καναπέ. Είναι πραγματικά αξίζει να αναφερθεί ότι η Flor Villa είναι πλήρως κλιματιζόμενο, δημιουργώντας μια όαση δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αλλά αυτό δεν είναι καν το καλύτερο πρόσωπο αυτής της υπέροχης βίλας. Αν θέλετε να απολαύσετε πίνοντας σαμπάνια σε μια ταράτσα έχετε δύο για να διαλέξετε, ένα επάνω ή κάτω μέρος, με εκπληκτική θέα στον κόλπο και το ηλιοβασίλεμα! Η επιλογή είναι δική σας. Villa Flor σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε στον κήπο ουράνια σχεδιαστεί με χτιστό μπάρμπεκιου και υπέροχη πισίνα. Η πισίνα έχει τοποθετηθεί άνετα δωμάτια, ιδανικά για χαλάρωση όλη την ημέρα. Μία από τις μεγάλες πλευρές αυτού του ακινήτου είναι η τοποθεσία του. Η βίλα βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών από την πανέμορφη παραλία του Port des Torrent, απ 'όπου μπορείτε να πάρετε ένα ταξί για τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως Cala Conta και Cala Bassa. Η παραλία περιβάλλεται από καταστήματα και εστιατόρια του Port des Torrent θέρετρο. Επίσης, έχει μια πολύ καλή οδική πρόσβαση που συνδέεται με το υπόλοιπο νησί. Και εάν θέλετε ένα κομμάτι από ένα τρελό κέντρα νυχτερινής κόμμα εικονική Ίμπιζα, όπως, Ocean Beach Club, όπου μπορείτε να χορέψετε το στυλ των διασημοτήτων είναι μόλις 5 λεπτών. Μόλις έρθει και να απολαύσετε αυτό το κομμάτι του ουρανού στη γη Ibiza.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ - Θα κανονίσουμε αεροδρόμιο pick-up (8 άτομα) στη βίλα. Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, θα συμβάλλουν στην αξία της μεταβίβασης σε αυτόν και να έχουν όλα έτοιμα για εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη μεταφορά για να πάει σε ένα από τα υπέροχα μέρη Ίμπιζα κατά την παραμονή τους.

Αγορές - Θα εξασφαλίσουμε ότι οι πρώτης ανάγκης παρέχονται και έτοιμοι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Ίμπιζα!

SMARTY PARTY PACK - Ο ειδικός συνδυασμός των βιταμινών και ανόργανων συστατικών προετοιμάζει το σώμα σας, προστατεύει τα όργανα σας και αφήστε το κόμμα χωρίς να τιμωρείται με ένα δυσάρεστο πονοκέφαλο την επόμενη μέρα. ΑΓΑΠΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ELEGANT PARTY.

Αυτό είναι τόσο καλό όσο παίρνει! Παρακαλώ ρωτήστε για περισσότερα πακέτα και ενημερώσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB