Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Aguilas, Murcia, Ισπανία, tebar - venta san felipe paraje vista bella

Πώληση - Cod. 24632

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 8000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: bajo

Εξοχική κατοικία 147mts.cdros, που πωλείται από παραλείποντας να παρευρεθεί, ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ έτοιμος να ζήσει, με τηλέφωνο και internet (προαιρετικά), 3 Hab.cocina COMEDOR.baño, σαλόνι με τζάκι, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ.,
ALMANCEN ΤΗΣ 200Mts cdros, κόλλησε στο σπίτι, πολύ καλή τοποθεσία στο ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ (Tebar-Paraje VISTA BELLA) FINCA, πολύ ήσυχη περιοχή τέλειο για χαλαρές-DA ζουν με μια θέα προς τα βουνά του βουνού και της ΤΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ και θερμοκήπια, περιβάλλον, με περισσότερο ανεξάρτητες κατοικίες ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Δίπλα στην έξοδο στον αυτοκινητόδρομο και κοντά στο κατάλυμα Υπηρεσίες, 9 χλμ EAGLES και οι αγρότες ψαροχώρι με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 35000 HABITATANTES και μαγευτικές παραλίες με όλες τις υπηρεσίες.
-Land 8000mTS.cdros, Μπάρμπεκιου, δικό του πηγάδι - προς πώληση ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ περιλαμβάνει επίσης τα δικαιώματα ΝΕΡΟΥ ομάδα στην οποία ανήκει στα δικαιώματα αυτά (δικαιώματα έχουν την αξία τους).

-

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB