Πώληση Αγροτική επιχείρηση, oviedo, Asturias, Ισπανία, San Claudio- Trubia

Πώληση - Cod. 39328

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 900 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

Το φανταστικό "Casona de Indianos", πάνω από εκατό ετών, ανακαινίστηκε πλήρως το 2003 με τα καλύτερα υλικά.

Το Casona διαθέτει 8 δωμάτια σε δύο κτήρια, όλα με κλιματισμό. Ορισμένα έχουν ιδιωτικό σαλόνι, γκαλερί και τζακούζι. Όλα είναι μεγάλα και διαθέτουν υπέροχες ντουλάπες από λεπτό ξύλο. Τα μπάνια καλύπτονται από εντυπωσιακό μάρμαρο και είναι επίσης πολύ μεγάλα.

Το σπίτι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πολυτελές ξενοδοχείο καθώς διαθέτει εστιατόριο, μεγάλο σαλόνι, βιομηχανική κουζίνα, μπαρ και σέρα. Όλα είναι χτισμένα με υψηλής ποιότητας υλικά και πολύ καλή γεύση. Το πέτρινο σαλόνι προσφέρει ένα ζεστό τζάκι.

Μέσα στο σπίτι υπάρχει ένας εντυπωσιακός κήπος με εντυπωσιακό πέτρινο τοίχο. Το οικόπεδο των 4.700 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει ένα οπωρώνα, μια περιοχή κλουβιών για τα εκτρεφόμενα ζώα και τις βοηθητικές κατασκευές. Μέρος του οικοπέδου είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Αυτή η όμορφη ιδιοκτησία περιπλέκεται από ένα μαγευτικό τοπίο. Βρίσκεται στο κέντρο της Αστούριας, που συνορεύει με τον ποταμό Nalon και ανάμεσα στα βουνά, σε απόσταση 10 λεπτών από το Οβιέδο, το σπίτι διατηρεί τις δικές του ρίζες από γη, πέτρα και ξύλο. Η γυάλινη γκαλερί προσφέρει εκπληκτική θέα στα βουνά.

Κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε το φρούριο γνωστό ως Priorio Castle, το σπήλαιο Lluera ή τη Ρωμανική εκκλησία του San Juan Bautista de Priorio. Ιδανικό μέρος για πεζοπορία και ποδηλασία, είναι επίσης κοντά στη δημόσια πισίνα, το Γήπεδο Γκολφ και το γνωστό Spa Las Caldas.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB