Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Tenerife, Tenerife Islas Canarias, Ισπανία, La Esperanza - El Rosario - Tenerife

Πώληση - Cod. 31927

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 20000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5-6
  • Όροφος: 2

Οι εγκαταστάσεις ιππασίας είναι στρατηγικά τοποθετημένες για εκπαίδευση ENDURANCE, 900 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενδεχομένως το μόνο μέρος στην Ευρώπη που επιτρέπει ετήσια εκπαίδευση σε αυτό το υψόμετρο και πάνω από 1500m υψόμετρο ξεκινώντας από το αγρόκτημα.
Βρίσκεται στο νησί της Τενερίφης, των Καναρίων Νήσων, στην Ισπανία. Με ένα εξαιρετικό κλίμα, με δύο διεθνή αεροδρόμια σε κοντινή απόσταση (Tenerife North, Los Rodeos, μόλις πέντε χιλιόμετρα και Τενερίφη Νότια, Reina Sofía σε εβδομήντα χιλιόμετρα).
Πολύ καλές συνθήκες ασφάλειας, αφθονία δασικών μονοπατιών για εκπαίδευση σε ύψος πάνω από 1.200 μέτρα, μεγάλη αγάπη για την επιδρομή στην περιοχή.
Ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα υψηλού επιπέδου (άτομα από ΗΑΕ) που ταξιδεύουν στον κόσμο με ιδιωτικό τζετ για να ανταγωνιστούν τα άλογα τους στους αγώνες Endurance (Raid). Έχει μεγάλη διαδρομή 60 μέτρα έως 70 μέτρα, με περίμετρο 200 Μέτρα, με άμμο picón άμμο, σκληρή και αντιολισθητική, ιδανική για γαλοπούλες με ασφάλεια όλο το χρόνο.
Πρότυπη διαδρομή 60χ20, στρογγυλή ιππασία για φυσική αποστράγγιση διαμέτρου 15 μ. Και τρεις αποβάθρες, δύο 23x20 και 35x33 μ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB