Πώληση Βίλα, Arona, Islas Canarias, Ισπανία, avenida europa

Πώληση - Cod. 33463

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 350 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Αποκλειστική προσφορά! Νέα πολυτελή βίλα «Infiniti» στο νότιο τμήμα της Τενερίφης. Προσφέροντας πολυτελή τρόπο ζωής στην La Caleta! Άνεση ... Διάστημα ... φως ... ... απλή κομψότητα, είναι όλες οι λέξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιγράψει αυτή βίλα! Η μινιμαλιστική σχεδίαση αυτού του πολυτελούς βίλας προσφέρει ευρύχωρα ανοιχτό καθιστικό και τον προσανατολισμό για να επιτρέπει τη ροή του φυσικού φωτός σε όλο το σπίτι, δίνοντας μια ζεστή σπιτική αίσθηση στο ξενοδοχείο. Πρόσφατα κατασκευάστηκε με τη χρήση πολύ υψηλής ποιότητας υλικά, μάρμαρο, ξύλο και πέτρα.
Αποτελείται από 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Το υπνοδωμάτιο είναι μοναδική, με το δικό του σαλόνι του είναι 80 μ2 και μια βεράντα με υπέροχη θέα! Πολύ φωτεινό και ευρύχωρο καθιστικό και κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη. Μπορείτε να πάρετε ένα δροσιστικό πρωινή βουτιά ή ένα χαλαρωτικό τέλος της ημέρας μια βουτιά στην ιδιωτική πισίνα σας, απολαύστε ένα μεγάλο αίθριο, όπου μπορείτε να διασκεδάσει τους φίλους με το χρόνο μπάρμπεκιου, ιδιωτικούς κήπους προσφέρουν μια όμορφη περιοχές chill-out. Διπλό γκαράζ και τα μέρη των χώρων αποθήκευσης.
χαρακτηριστικά:
Περιοχή: 2500m2
Σπίτι: 350m2
πισίνα
γκαράζ
κήπος
4 υπνοδωμάτια
4 μπάνια
Τιμή: € 2.400.000.

Το χωριό θέρετρο της La Caleta που περιβάλλεται από καταπληκτικό τοπίο και τη βραχώδη ακτή. Στο κόλπο είναι τεχνητές δεξαμενές, οι οποίες είναι γεμάτες με θαλασσινό νερό. χώρο ηλιοθεραπείας με τις τοπικές ηφαιστειακό πέτρωμα, το οποίο τον βοηθά να συνδεθείτε με το γύρω τοπίο και τονίζουν την ομορφιά αυτού του τόπου.
La Caleta είναι ήσυχο και γαλήνιο. Μεταξύ των κατοίκων είναι κυρίως άνθρωποι που επιλέγουν αυτό το μέρος για γκολφ και καταδύσεις. Costa Adeje Golf Club βρίσκεται μόλις 10 λεπτά. Κατά μήκος της ακτής από λίγες καταβάσεις σκαλοπατιών είναι για όσους θέλουν να κολυμπήσουν στον ωκεανό. Σε πολλούς όρμους είναι όμορφο υποβρύχιο τοπίο, μπορείτε να βουτήξει σε βάθος 40 m.
Αυτή η πολύ όμορφη βίλα με υπέροχη θέα, έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες για σας στον υπέροχο κόσμο!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB