Πώληση Βίλα, Finestrat, Alicante, Ισπανία, Partida Ramal de Lóix

Πώληση - Cod. 27959

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 593 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Απολαμβάνοντας τη ζωή σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, το όμορφο και ήσυχο. Υπέροχες βίλα των 580 μ2 με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα βουνά, χτισμένο σε οικόπεδο 4205 μ2, που βρίσκεται στη νότια και 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το σαλέ στηρίζεται στους πρόποδες του βουνού "Puig Campana" στην εξοχή, αλλά μόλις 1 χλμ από το χωριό της Finestrat, όπου μπορεί κανείς να βρει για πρώτη χρειάζεται πάντα ως δύο σούπερ μάρκετ, ο γιατρός, φαρμακείο, φούρνο, κρεοπωλείο, μπαρ, εξαιρετικά εστιατόρια 8 χιλιόμετρα Μπενιντόρμ με τεράστιες παραλίες, υπέροχα καταστήματα, μεγάλη επιλογή από εστιατόρια και εγκαταστάσεις εξόδου και 22 χλμ από το Altea. Ως εκ τούτου, αυτή η θέση προσφέρει τη δυνατότητα να παρέχουν, αφενός, την ειρήνη και την προστασία της ιδιωτικής ζωής ανάμεσα στα όμορφα βουνά και φανταστική φύση και από την άλλη πλευρά, τη χαλάρωση και την ψυχαγωγία από τις όμορφες παραλίες και τα τουριστικά αξιοθέατα του Benidorm, Altea, Villajoyosa και τα περίχωρα.
Το όμορφο σπίτι διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό, μεγάλα παράθυρα με θέα σε βουνό και θάλασσα και τζάκια, τύπου κασέτας. Διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, όλα με εντοιχισμένες ντουλάπες και ένα μεγάλο μπάνιο. Διαθέτει μεγάλη κουζίνα, γκαράζ και καλυμμένο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα για 4 αυτοκίνητα. Τεράστια υπόγειο το οποίο παρέχει τη δυνατότητα να επεκταθούν ακόμη περισσότερο.
Στην πισίνα 12 Χ 5.5 είναι να μείνει ωραίο το καλοκαίρι. Εκτός από τις ευρύχωρες βεράντες, υπάρχει επίσης ένα σκεπαστό χώρο για να κρατήσει νόστιμο siestas το καλοκαίρι.
Παρά το γεγονός ότι το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο όλο το χρόνο, το σπίτι διαθέτει κλιματισμό με αντλία θερμότητας σε όλα τα δωμάτια, σαλόνι και γκαράζ. καθώς και κεντρική θέρμανση και ηλεκτρική θέρμανση,
Μια αφαλάτωσης εξασφαλίζει σούπερ μαλακό νερό και την υπεριώδη σύστημα καθαρισμού για τα βακτήρια χωρίς νερό.
Φυσικά υπάρχει τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση και Wi-Fi μέσω T: V. σύνδεση
 Επισκεφθείτε αυτή την όμορφη βίλα χωρίς καμία υποχρέωση και να ανακαλύψουν τα πολλά οφέλη που προσφέρει andered.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB