Πώληση Βίλα, La Matanza de Acentejo, Santa Cruz de Tenerife Islas Canarias, Ισπανία, C/ Benavides nº 57

Πώληση - Cod. 24873

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 2300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 428

Υπέροχη βίλα περιβάλλεται από πέτρινους τοίχους με οργανικά οπωρώνες διατίθεται σε τρία επίπεδα και κήπο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Η συνολική έκταση επιτρέπει να κατασκευάσει δύο ακόμα μονοκατοικίες.
 
Το σπίτι διαθέτει εξωτερική βεράντα κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Επίσης όλα τα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων μπάνια, είναι εξωτερικά υπονοώντας μια τεράστια φωτεινότητα και χρήση του φυσικού φωτός σε όλη την τζάμια εξωτερικές πόρτες και τα παράθυρα. Επιπλέον, όλες οι πόρτες και τα παράθυρα είναι κατασκευασμένα από βιτρό ιταλικά με ειδική ακουστική και θερμική μόνωση που προσφέρει μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής.
Κατά την είσοδο, υπάρχει αα σκάλα για Άνδεων βελανιδιάς, το οποίο οδηγεί στο σαλόνι του περίπου 80 m2. Αυτό το δωμάτιο είναι εντελώς έξω με πανοραμική συρόμενες πόρτες με πρόσβαση σε μπαλκόνι και βεράντα και διαθέτει επίσης ένα τζάκι από πέτρα και τούβλα με μικρή καλύβα για ξύλα. Η κουζίνα (περίπου 20 m2) είναι πλήρως εξοπλισμένα και γίνεται σε δρύινα έπιπλα. Πολύ ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, ντουλάπα και άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό μπαλκόνι. 3 υπνοδωμάτια και το εξωτερικό με εντοιχισμένες ντουλάπες. Στον τρίτο όροφο υπάρχει ένα πέμπτο υπνοδωμάτιο το οποίο είναι προσβάσιμο απευθείας από μια μικρή βεράντα.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα καλυμμένο χώρο στάθμευσης για 4 αυτοκίνητα και ένα γυμναστήριο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB