Πώληση Βίλα, Maspalomas, Las Palmas, Ισπανία, Club de Golf

Πώληση - Cod. 23187

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 9400 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10 Beedroom
  • Όροφος: 1

Αυτό το φανταστικό, το πολυτελές ακίνητο με καθιστικό των 940 τ.μ. σε ιδιόκτητο οικόπεδο 4.400 τ.μ. από το διαμάντι των ιδιοτήτων απευθείας στο γήπεδο του γκολφ και τους αμμόλοφους. Η βίλα βρίσκεται σε ένα από τα κορυφαία τοποθεσία στο νότιο τμήμα της Γκραν Κανάρια.

Η βίλα privat προσφορές σε εκτεθειμένη θέση επαρκή ανωνυμία και την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η roperty περιβάλλεται από ένα ψηλό τείχος και έχει ένα σύστημα συναγερμού για μέγιστη ασφάλεια. Το πολύ αντιπροσωπευτική κύρια κατοικία προσφέρει τέλεια πολυτέλεια εντυπωσιακό και φωτεινή αίθουσα, από όπου έχετε πρόσβαση σε δύο μεγάλα σαλόνια, ένα από αυτά με οθόνη κινηματογράφου και δύο αίθουσες με φανταστική θέα στον κήπο και την πισίνα.

Μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και επαγγελματική εξυπηρέτηση διαφόρων χώρων, εξασφαλίζουν μια υπηρεσία ακόμα και σε μεγάλες διοργανώσεις. Για τον εργαζόμενο είναι διαθέσιμα καταλύματα. Αυτό το πολυτελείας ξενοδοχείο διαθέτει μια φανταστική πισίνα, σάουνα, υδρομασάζ, γυμναστήριο, γήπεδο κουπί, υπαίθριο μπαρ με κουζίνα και μπάρμπεκιου και προσφέρει την κατάλληλη άνεση.

Σε ένα ξεχωριστό και ασφαλή χώρο με ξεχωριστή είσοδο, δέκα καλυμμένο χώρο στάθμευσης για πρόστιμο πολυτελή αυτοκίνητα. Κατά το σχεδιασμό του ακινήτου, χρησιμοποιήθηκαν μόνο τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά. Η εξαίσια έπιπλα περιλαμβάνονται στην τιμή αγοράς. Οι ιδιοκτήτες δημιουργούν μια ιδιότητα των υπερθετικό βαθμό. Το Villa προσφέρει αρμονία, την κομψότητα και την αποκλειστικότητα. Υπάρχουν κλασικό και μοντέρνο σχεδιασμό απόλυτα συνδεδεμένο και να ολοκληρώσει την εικόνα αυτής της μοναδικής ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB