Πώληση Βίλα, Rojales, Alicante, Ισπανία, C/Rio Odiel,Atalaya-17,Ciudad Quesada,Rojales,03170,Alicante,Spain

Πώληση - Cod. 39539

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 1

Προς Πώληση: Μονοκατοικία 3 υπνοδωματίων στο Ciudad Quesada, Rojales 03170, Αλικάντε της Ισπανίας
Αυτή η βίλα χτίστηκε το 2009 και ολοκληρώθηκε το 2010. Διαθέτει 3 δίκλινα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, 1 ντουζιέρα με μαρμάρινο μπάνιο με μονάδα ματαιοδοξίας και ένα επιπλέον οικογενειακό μπάνιο με μοκέτα με ματαιοδοξία.

Η βίλα διαθέτει ευρύχωρο καθιστικό / τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα και μοντέρνα εντοιχισμένη κουζίνα με επιφάνεια εργασίας από γρανίτη. Έχει επίσης ένα βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο, νεροχύτη και δεξαμενή ζεστού νερού.
Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει ψηλό ψυγείο / καταψύκτη, εστία μαγειρέματος και φούρνο ανεμιστήρα.
 
Έχει ένα ηλιακό πάνελ που θερμαίνει το ζεστό νερό όταν είναι ηλιόλουστη. Η βίλα διαθέτει 2 μονάδες κλιματισμού. Είναι εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού. Έχει μια βεράντα και όλα τα παράθυρα στη βεράντα διαθέτουν κλειδαριές ασφαλείας. Όλα τα άλλα παράθυρα διαθέτουν σχάρες ασφαλείας και 2 χαμηλά παράθυρα διαθέτουν κλειδαριές ασφαλείας. Η διπλή γαλλική πόρτα της βίλας διαθέτει μια ισχυρή θύρα ασφαλείας που ανοίγει σε μια καλυμμένη βεράντα. Η πόρτα πλευρικής εισόδου διαθέτει μια πύλη ασφαλείας που ανοίγει στη βεράντα. Υπάρχει πλακόστρωτο δρόμο για στάθμευση 1 αυτοκινήτου.

Το οικόπεδο 300 τ.μ., χτίζει 110 τ.μ., βίλα είναι 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στην παραλία Guardamar. Είναι 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης (τις καμάρες) και επίσης σε κοντινή απόσταση από όλες τις ανέσεις σε Benimar, Benijofar, Rojales και Aqua Park.

Τιμή 245.000 ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB