Πώληση Βίλα, Torrevieja, Alicante, Ισπανία, C/ viento 1

Πώληση - Cod. 33679

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 845 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Υπέροχη διώροφη βίλα στο Los Balcones, Torrevieja. Η βίλα έχει στο ισόγειο τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, σαλόνι-τραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, σολάριουμ, βεράντα, μπαλκόνι, γκαράζ για δύο θέσεις στάθμευσης και αποθήκη. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, τουαλέτα, σαλόνι και κουζίνα. Το οικόπεδο είναι 842 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα, δεξαμενή κήπου και νερού. Το σπίτι διαθέτει δύο ανεξάρτητες περιοχές.
Η βίλα απέχει μόνο μερικά λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Torrevieja. Οικιστική περιοχή που απολαμβάνει το μεσογειακό κλίμα και τις παραλίες με γαλάζια σημαία Orihuela Costa και Torrevieja όπως La Mata, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Cala Capitan και Campoamor. Βρίσκεται κοντά στα εμπορικά κέντρα Habaneras και La Zenia Boulevard, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα και εστιατόρια. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε μια μεγάλη συγκέντρωση γηπέδων γκολφ στη γύρω περιοχή όπως Villamartin, Las Ramblas, Campoamor και Las Colinas, καθώς και θαλάσσια λιμάνια και αθλητικά κέντρα. Μέσω του αυτοκινητόδρομου N332 ή του αυτοκινητόδρομου AP-7, μπορούμε εύκολα να φτάσουμε σε οποιοδήποτε σημείο της Costa Blanca.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB