Πώληση Βίλα, Zapardiel de la Ribera, Avila, Ισπανία, c/ Lazara 12

Πώληση - Cod. 26716

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Sierra de Gredos: Βίλα με οικόπεδο & θέα.
Που βρίσκεται εντός των ορίων του χωριού Zapardiel de la Ribera, αυτό είναι ένα ξενοδοχείο ιδανικό για χρήση ως μόνιμο ή δεύτερης κατοικίας. Το ακίνητο αποτελείται από οικόπεδο 1.622m2 γης, για την οποία 151m2 μονοκατοικία κτίριο βρίσκεται σύμφωνα με τίτλων ιδιοκτησίας. Νότια αντιμετωπίζει, αυτή η βίλα απολαμβάνει όλων των αστικών εγκαταστάσεων, και έχει εξοπλιστεί με υψηλής προτύπου ποιότητας φινίρισμα. Δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και νερού παρέχονται καθώς και σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης. Θέρμανση παρέχεται μέσω ενός λέβητα πετρελαίου. Αυτή η βίλα χωρίζεται σε 2 επίπεδα: α 120μ2 υπόγειο γκαράζ με πρόσβαση σε δρόμο και 120μ2 βίλα στο ισόγειο στο ίδιο επίπεδο με τον κήπο property's και προσφέρει καταλύματα με: ανεξάρτητη κουζίνα, κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι , 2 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και ένα επιπλέον μπάνιο. Το υπόγειο χρησιμοποιείται σήμερα ως ένα γκαράζ, έναν χώρο εντελώς ανοικτό χώρο. Σε αυτό το υπόγειο υπάρχει ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και νερό ντουλάπα. Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική θέα προς τα βουνά. Ο κήπος βρίσκεται πάνω από το επίπεδο του δρόμου και χωρίζεται από αυτό με 50 m. μακρά πέτρινο τοίχο. Ο κήπος είναι πλήρως καλυμμένο με οπωροφόρα δέντρα και έχει δικαιώματα μέσω της τοπικής κοινωνίας για άρδευση.
Το χωριό όπου βρίσκεται το σπίτι βρίσκεται ανήκει στην Gredos βόρεια περιοχή της χώρας. Είναι σε υψόμετρο 1.518 m, βρίσκεται στα 65 χιλιόμετρα. από Άβιλα, και 185 χιλιόμετρα από τη Μαδρίτη, στους πρόποδες του Gredos Massif Central. Επίσης, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και του οδικού δικτύου, κοινοποιείται απόλυτα με τις άλλες πόλεις της κεντρικής σημασίας: Talavera de la Reina, Segovia, Βαγιαδολίδ, Τολέδο, Σαλαμάνκα ... Τόσο το κλίμα και το τοπίο είναι χαρακτηριστικό ψηλό βουνό, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα άγριο το νερό του ποταμού, καθώς και πολλά βοσκοτόπια της μεγάλης έντασης και της ομορφιάς, λιβάδια και βουνά.
Ο πρωτογενής τομέας είναι η θεμελιώδης βάση της οικονομίας του χωριού, με τα ζώα ως κύρια δραστηριότητα. Λαϊκή αρχιτεκτονική είναι παραδοσιακή στο χωριό, με τα στενά δρομάκια της. Λαμβάνοντας υπόψη τις παραδοσιακές κατασκευές τους, συμπεριλαμβανομένων αχυρώνες (μπλοκ και άχυρα), μικρά παράθυρα και τοιχοποιία, πολλά σημεία ενδιαφέροντος όπως: οι γέφυρες του ποταμού, Εκκλησία, Παρεκκλήσι, μύλους της, με αρχαίες πηγές της πέτρας, χωρίς να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση πολλές αγροτικές μονοπάτι που κινείται σε ανυποψίαστους γωνίες των βουνών, και η οποία θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσει πολλές εκδρομές.
Δίπλα στις περιβαλλοντικές αξίες, η περιοχή του Gredos συσσωρεύει μια ενδιαφέρουσα συλλογή από χώρους στους οποίους ιστορία, τέχνη και την παράδοση έχουν αφήσει ένα σημαντικό κομμάτι. Μεταξύ όλων αυτών, τονίζουμε τη ρωμαϊκή οδό της "Puerto del Pico" και τις πόλεις της Καντελέδα και "El Barco de Avila". Προτείναμε τη περίπατο στο βουνό από την πλατφόρμα που βρίσκεται στο τέλος του δρόμου που ξεκινά από "Hoyos del Espino" μέχρι την περίφημη «Circo de Gredos". Ο τρόπος τελειώνει στο κάλεσμα "Trocha Real", ότι, σε λίγα λεπτά, οδηγεί στη μεγάλη Κρυσταλλικό λιμνοθάλασσα. Σε κρύα και τα διάφανα νερά της αντανακλώνται στις υψηλές κορυφές που δίπλα στο Almanzor σχηματίσει το «τσίρκο του Gredos". Τονίζεται ο Εθνικός Δρυμός της σειράς Gredos βουνό, καταπληκτικό της πανίδας και βοτανολογική αξία. Για να απολαύσετε την επίσκεψή σας στο βουνό, συνιστάται να πάει για πεζοπορία. Εντυπωσιακό τοπίο διαμορφώνεται από τη διάβρωση παγετώνα στα βράχια από γρανίτη: λιμνοθάλασσες, τσίρκα, και οι καταθέσεις που κορυφώνεται στα 2592 μέτρα από την άκρη Almanzor.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB