Πώληση Γκαρσονιέρα, BENEJUZAR, Alicante, Ισπανία, .

Πώληση - Cod. 43598

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 58 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Αναγνωριστικό: VRE5617
Αυτό το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στον δεύτερο όροφο στο Benejuzar προσφέρει πραγματικά μια αξιοσημείωτη εμπειρία διαβίωσης. Η προνομιακή του τοποθεσία συνδυάζει άψογα την ηρεμία, την άνεση και τη θέα που κόβει την ανάσα. Μέσα στη γοητεία ενός χωριού, οι κάτοικοι απολαμβάνουν τη γραφική θέα τόσο του χωριού όσο και των μαγευτικών βουνών, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που είναι τόσο χαλαρωτική όσο και εμπνευσμένη.

Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχεται ένα προσεγμένο εσωτερικό που μεγιστοποιεί τον χώρο και τη λειτουργικότητα. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει εντοιχισμένη ντουλάπα, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο αποθήκευσης διατηρώντας παράλληλα μια προσεγμένη εμφάνιση. Η ξεχωριστή κουζίνα προσθέτει άνεση και ιδιωτικότητα στις γαστρονομικές δραστηριότητες, ενώ ο κλιματισμός με κανάλια εγγυάται άνεση ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.

Σε μικρή απόσταση 500 μέτρων με τα πόδια από ανέσεις και εγκαταστάσεις, οι κάτοικοι απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε καθημερινές ανάγκες, ενισχύοντας την ελκυστικότητα της τοποθεσίας. Η ζωντανή ατμόσφαιρα του χωριού ενισχύει την αίσθηση της κοινότητας και της άνεσης. Για αναψυχή, η παραλία απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ η κοινόχρηστη πισίνα στο κοινόχρηστο σολάριουμ προσφέρει ένα αναζωογονητικό καταφύγιο στο σπίτι.

Η ασφάλεια έχει προτεραιότητα με ένα σύστημα συναγερμού εγκατεστημένο στο διαμέρισμα, προσφέροντας στους κατοίκους ηρεμία. Η παρουσία ανελκυστήρα εξασφαλίζει προσβασιμότητα για τους κατοίκους όλων των ηλικιών και επιπέδων κινητικότητας, ενώ ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο υπόγειο προσφέρει ασφαλή αποθήκευση για οχήματα.

Αναμφίβολα, το σολάριουμ κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας, προσφέροντας πανοραμική θέα στο τοπίο και λειτουργεί ως το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε μεσογειακά ηλιοβασιλέματα ή να φιλοξενήσετε συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Συνοπτικά, αυτό το σχολαστικά διατηρημένο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αγκαλιάσετε έναν γαλήνιο τρόπο ζωής στην καρδιά του Benejuzar, όπου η γοητεία του χωριού, η θέα στα βουνά και η σύγχρονη άνεση συγκλίνουν απρόσκοπτα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB