Πώληση Γκαρσονιέρα, Torrevieja, Alicante, Ισπανία, .

Πώληση - Cod. 43662

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 41 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Αναγνωριστικό: sh501
Διαμέρισμα μεσογειακού στυλ προς πώληση στην Τορεβιέχα!

Εξαιρετική Επενδυτική Ευκαιρία
Ανακαλύψτε αυτήν την εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην καρδιά της Torrevieja! Το διαμέρισμα είναι ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για ενοικίαση διακοπών. Η ετήσια αύξηση της τουριστικής κίνησης και η εξαιρετική τοποθεσία εξασφαλίζουν μια σταθερή και κερδοφόρα επένδυση. Ο χαμηλός ετήσιος φόρος και το κοινό κόστος είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα, ελαχιστοποιώντας έτσι το κόστος συντήρησης.

Ιδανική τοποθεσία - Torrevieja, Calas Blancas
Το διαμέρισμα βρίσκεται στη δημοφιλή περιοχή Calas Blancas της Torrevieja, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την εκπληκτική παραλία Playa de Los Locos. Η περιοχή είναι πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και τουριστικά αξιοθέατα που προσελκύουν επισκέπτες όλο το χρόνο. Η εγγύτητα στη ζωντανή ζωή της πόλης, αλλά το ήρεμο περιβάλλον κάνει αυτό το διαμέρισμα ξεχωριστό.

Ποιοτικές υπηρεσίες κατασκευής και άνεσης
Αυτό το μερικώς ανακαινισμένο διαμέρισμα σε μεσογειακό στιλ είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται αντοχή και άνεση. Το διαμέρισμα 41 τ.μ. διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο σαλόνι, καθώς και μια άνετη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε το μεσογειακό κλίμα.

Το διαμέρισμα στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας δεν διαθέτει ασανσέρ, αλλά οι σκάλες είναι εύκολα προσβάσιμες. Οι κοινοτικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν τρεις κοινόχρηστες πισίνες, ώστε να μπορείτε πάντα να βρείτε ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

Οικονομικές πληροφορίες:
- **Ετήσιος φόρος:** 98 €
- **Συνολικό κόστος:** 180 €/έτος
- **Τιμή:** 88.900 €

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία τόσο για επενδύσεις όσο και για τουρισμό. Η εξαιρετική τοποθεσία, η ποιότητα κατασκευής και το ευνοϊκό κόστος συντήρησης εγγυώνται μακροπρόθεσμη αύξηση της αξίας και συνεχή πηγή εισοδήματος. Μη χάσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να δείτε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα στην καρδιά της Torrevieja!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB