Πώληση Δυάρι, JACARILLA, Alicante, Ισπανία, .

Πώληση - Cod. 43599

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 83 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

ID.VRE-5529

Αυτό το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο, με ανατολικό προσανατολισμό, βρίσκεται στην Jacarilla, στην άκρη αυτού του γοητευτικού ισπανικού χωριού, προσφέροντας γαλήνια θέα στην ανοιχτή ύπαιθρο. Η Jacarilla είναι γνωστή για το ιστορικό «παλάτι» της και προσφέρει διάφορες ανέσεις, όπως καφέ μπαρ, εστιατόρια, ιατρικό κέντρο, δημοτικό σχολείο, φαρμακείο, κύρια αλυσίδα σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, πάρκα και δημοτικό αθλητικό γήπεδο με πισίνα. Η πόλη Orihuela απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και η ακτή είναι προσβάσιμη σε περίπου 20 λεπτά.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει καλοδιατηρημένους κοινόχρηστους χώρους και πρόσβαση σε μια κοινόχρηστη πισίνα. Το ίδιο το διαμέρισμα, επιφάνειας περίπου 83μ², περιλαμβάνει καθιστικό με συρόμενες πόρτες που ανοίγουν σε μια ευρύχωρη βεράντα, ιδανική για να απολαύσετε την ήρεμη θέα στην εξοχή. Διαθέτει ξεχωριστή εντοιχισμένη κουζίνα, δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, με το κύριο υπνοδωμάτιο να προσφέρει εντοιχισμένες ντουλάπες, πρόσβαση στη βεράντα και ένα μπάνιο με ντους. Υπάρχει επίσης ένα οικογενειακό μπάνιο. Οι πρόσθετες παροχές περιλαμβάνουν κλιματισμό και ανεμιστήρες στο σαλόνι και το κύριο υπνοδωμάτιο. Το ακίνητο επωφελείται επίσης από υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB