Πώληση Δυάρι, Orihuela Costa, Alicante, Ισπανία, La Zenia. Avenida España

Πώληση - Cod. 36400

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 110 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 2

La Zenia πολυτελές διαμέρισμα / 2 υπνοδωμάτια / 2 μπάνια / υπνοδωμάτια 5 + 1

Αυτό είναι ένα όμορφο 110 τ.μ. 2 κρεβάτια 2 μπάνια διαμέρισμα, μόλις 500μ. Με τα πόδια από την πολύ δημοφιλή παραλία La Zenia. Οι μεταφορές από το αεροδρόμιο του Αλικάντε απέχουν μόλις 40 λεπτά.

Αυτό το δεύτερο όροφο ιδιοκτησίας είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό.

Έχει 17 τ.μ. ηλιόλουστη βεράντα για να απολαύσετε τον ήλιο, η οποία είναι ιδανική για ένα μπάρμπεκιου, ένα μεσημεριανό / δείπνο έξω ή ως παιδική χαρά. Η ηλιόλουστη βεράντα διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη μαρμάρινη κορυφή και 2 μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Έχει υπέροχη θέα στη θάλασσα τόσο από τη La Zenia όσο και από το Cabo Roig και είναι ιδανική για γεύματα και ποτά το καλοκαίρι του alfresco.

Διανομή: μεγάλη αίθουσα και διάδρομος. ξεχωριστή κουζίνα? πλυσταριό; μεγάλη τραπεζαρία με καναπέ-κρεβάτι. διπλό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (150 * 200cm) και ιδιωτικό μπάνιο. υπνοδωμάτιο με τρία κρεβάτια. μπάνιο με ντους; μεγάλη βεράντα (17 τ.μ.).

Η ξεχωριστή κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με κορυφαίες συσκευές και έπιπλα κουζίνας, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό βοηθητικό δωμάτιο για πλυντήριο ρούχων και πλυντήριο ρούχων.

Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως: ηλεκτρικό ρεύμα, υδραυλικά; ζωγραφική; ξυλουργική; Παράθυρα συστήματος κλιματισμού (Τα παράθυρα και τα παραθυρόφυλλα είναι από αλουμίνιο και διπλά τζάμια). πόρτα εισόδου με ντουλάπι FAC και δεύτερη μεταλλική πόρτα στη σχάρα. (με κλιματισμό, τηλεόραση Sony 40 ", ψυγείο, αυτόματο πλυντήριο, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα, ψησταριά, ηλεκτρικό σίδερο, ...), νέες ντουλάπες και νέα κρεβάτια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 ευρύχωρους χώρους στάθμευσης πίσω από ασφαλείς πύλες. 2 ανελκυστήρες και μεγάλους ιδιωτικούς κήπους και έχει επίσης το πλεονέκτημα μιας μεγάλης πισίνας με χόρτο για ηλιοθεραπεία, χαλαρώνοντας με μια περιστασιακή συνομιλία ή διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο κάτω από μια ομπρέλα στην παραλία.
Ψάχνετε για μια ιδιότητα χωρίς προβλήματα, όπου ο ήλιος πάντα λάμπει;

Το ίδιο το διαμέρισμα είναι εξαιρετικά ήσυχο και δεν υπάρχει κανένας θόρυβος ακόμη και το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχουν πολλά μέσα σε κοντινή απόσταση όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, κλινική εξωτερικών ιατρείων, ... Ένα αυτοκίνητο θα ήταν επωφελές για την πρόσβαση σε μια ποικιλία ταξιδιωτικών, τραπεζαρίων, ψώνια και ψυχαγωγικές προσφορές, (σε μερικά χιλιόμετρα), ή το Torrevieja, επισκέπτονται γήπεδα γκολφ, φυσικές περιοχές (όπως το Salinas de San Pedro) ή μεγάλες πόλεις όπως η Καρθαγένη. Μούρθια ή Αλικάντε.

Το ακίνητο έχει αναμορφωθεί στο σύνολό του και είναι διαθέσιμο για να προχωρήσει χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιήσει πρόσθετες επενδύσεις.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB