Πώληση Κάστρο, Alicante, Alicante, Ισπανία, Aguas de Busot, 1

Πώληση - Cod. 28108

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 274456 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Πολύ αποκλειστική και οικείο βίλα που βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο μόλις 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Altet.

Αυτό το πανέμορφο κτήμα ισπανική χώρα, βρίσκεται σε ένα τεράστιο οικόπεδο καλύπτει περίπου 270,000m2, πολύ κοντά στην πόλη του Αλικάντε και όχι μακριά από το Costa de Campello και το Playa de San Juan. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια απομονωμένη, ιδιωτική τοποθεσία και υπέροχη θέα στην κοιλάδα.

Το ακίνητο είναι πλήρως περιφραγμένο και βρίσκεται σε μια επιθυμητή, ήσυχη περιοχή που περιβάλλεται από τη φύση και μια μεγάλη ποικιλία από μεσογειακά φυτά, συμπεριλαμβανομένων πεύκα, ελιές και αμυγδαλιές και είναι προσβάσιμες μέσω ενός ιδιωτικού δίσκο.

Η συνολική έκταση της επιφάνειας του αγροκτήματος καλύπτει 2000m2 και αποτελείται από πολλά διαφορετικά κτίρια? η ιδιοκτησία πήρε το όνομά του «La Torreta» από τους δύο πύργους που πλαισιώνουν την κύρια πρόσοψη του ακινήτου.

Το κεντρικό κτίριο χωρίζεται σε δύο ορόφους και σοφίτα. Το ισόγειο ήταν αρχικά μια ιατρική κλινική, με ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία έχουν πλέον πολλές δυνατότητες μετατροπής για το νέο ιδιοκτήτη. Αυτός ο όροφος έχει επίσης ένα μεγάλο γκαράζ.

Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τα κύρια τέταρτα διαβίωσης του Finca, το οποίο έχει εν μέρει αποκατασταθεί, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τη γοητεία και πρωτότυπα χαρακτηριστικά της ισπανικής. Ξεχωρίζει όμορφη ψηλά ταβάνια, ιδίως αυτές της κύριας πύργου, και είναι διακοσμημένο με τοιχογραφίες και εξαίσια δάπεδα από πλακάκι.

Όλα τα δωμάτια είναι εξαιρετικά ευρύχωρα και είναι εξοπλισμένα με μεγάλα παράθυρα που γεμίζουν τον χώρο με το φως του ήλιου, προσφέροντας υπέροχη θέα πάνω από την καταπράσινη κοιλάδα.

Μια γοητευτική εσωτερική αυλή βρίσκεται στο κέντρο του κτιρίου, ενώ ο επάνω όροφος περιλαμβάνει μια μεγάλη σοφίτα με ξύλινη οροφή.

Το κτήμα βρίσκεται κοντά σε δρόμους και συγκοινωνιακές συνδέσεις προς το κέντρο της πόλης του Αλικάντε και απέχει μόλις 15 λεπτά από το Altet διεθνές αεροδρόμιο Ελ.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό, παραδοσιακό συγκρότημα ισπανική χώρα? ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης, κοντά σε δημόσιες παροχές και η Sierra de Cabeço d'Or, φημίζονται για το μεταλλικό νερό πηγής του.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB