Πώληση Μονοκατοικία, Ibiza, Ibiza Islas Baleares, Ισπανία, Carrer San Jaime, 2, 07819 Cap Martinet, Illes Balears

Πώληση - Cod. 43505

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2

Καλώς ήρθατε σε αυτή την εκπληκτική βίλα προς πώληση στην αποκλειστική περιοχή Capitán Martinet, στο όμορφο νησί της Ίμπιζα, στην Ισπανία. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πόλη της Ίμπιζα και την παραλία Talamanca, αυτή η βίλα είναι ιδανική τόσο για επαγγελματικές συναντήσεις όσο και για ιδιωτικά πάρτι, προσφέροντας άφθονο χώρο και ιδιωτικότητα.

Αυτή η εντυπωσιακή ιδιοκτησία βρίσκεται σε οικόπεδο 3.000 τετραγωνικών μέτρων με δόμηση 850 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα. Με 15 πολυτελή υπνοδωμάτια και 13 μπάνια σε δύο ορόφους, προσφέρει άνεση και ευκολία.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν συνδυασμό μονόκλινων και διπλών κρεβατιών, μερικά με κοινόχρηστο μπάνιο και άλλα με ιδιωτικό μπάνιο, όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό για μέγιστη άνεση.

Αλλά το πραγματικό αποκορύφωμα είναι το Underground Club, ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής και τους λάτρεις των ιδιωτικών πάρτι. Πλήρης με περίπτερο και μπαρ για DJ, αυτός ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 70 άτομα, δημιουργώντας μια ζωντανή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την εξαιρετική βίλα σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Ίμπιζα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια προβολή.
"Έχουμε προς πώληση τις πιο πολυτελείς βίλες στο νησί της Ίμπιζα, ρωτήστε μας."

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB