Πώληση Μονοκατοικία, Puzol, Valencia, Ισπανία, Alfinach

Πώληση - Cod. 40959

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 600 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 3

Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας! Το έχουμε επιλέξει ανάμεσα σε παραλία και βουνά, κοντά στην ελκυστική πόλη της Βαλένθια (με το αεροδρόμιο 20 λεπτά μακριά) και άλλες πόλεις ακόμη πιο κοντά, Puzol και Sagunto, όπου μπορούμε να βρούμε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.
Στο σπίτι μας, ζούμε καλά: άφθονος χώρος για να φιλοξενήσει όλη την οικογένεια. Επιπλέον, στην περιοχή, υπάρχουν πολλά σχολεία και 2 διεθνή σχολεία: American School και Claxton College, χωρίς να ξεχνάμε το Alfinach College.
Οι πολλοί χώροι πρασίνου γύρω από το σπίτι μας δώσει την ευκαιρία να περπατήσει, τον κύκλο, να κάνει σπορ: στην πολύ ωραία και πλήρη κοινωνική λέσχη, στη Σιέρα Calderona στην άκρη της αστικοποίησης, στην οικογενειακή παραλία της Puzol με προστατευόμενη κράτηση Natura 2000.
Στο σπίτι υπάρχει:
- μια μεγάλη αίθουσα
- κουζίνα με χώρο για τοποθέτηση τραπεζιού, με μεγάλο αποθεματικό και πρόσβαση στον κήπο
- την ευρύχωρη και φωτεινή τραπεζαρία με τζάκι και πρόσβαση στη σκεπαστή βεράντα
- 4 πολύ μεγάλα δωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες (το ένα, στο ισόγειο, μπορεί να φιλοξενήσει ένα γραφείο ή ένα δωμάτιο για ένα άτομο με μειωμένη κινητικότητα ή - πολύ άνετα να έχουν τα παιδιά κοντά στο σαλόνι - αίθουσα παιχνιδιών / βιβλιοθήκη)
- σοφίτα 80 τ.μ. με βεράντα με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα και τη Βαλένθια, όπου μπορείτε να εγκαταστήσετε 2 γραφεία (για παράδειγμα, για τηλεργασία στο σπίτι), να μετατρέψετε σε ένα πλήρες διαμέρισμα με κουζίνα και μπάνιο ή σε 2 δωμάτια με μπάνιο : εν συντομία, για να οργανώσετε όπως θέλετε και σύμφωνα με τις ανάγκες σας
- 3 μπάνια
- ένα γκαράζ για ένα αυτοκίνητο
- μεγάλη πισίνα
- έναν ενοποιημένο κήπο
Τα παράθυρα είναι διπλά τζάμια με κουνουπιέρες και περσίδες. Τα δάπεδα είναι κατασκευασμένα από παρκέ και υψηλής ποιότητας κεραμικά. Έχουμε έναν συναγερμό που συνδέεται άμεσα με την άριστη υπηρεσία παρακολούθησης της αστικοποίησης, περίπου διακόσια μέτρα από το σπίτι.
Καθώς η ζωή είναι αλλαγή και εξέλιξη, έχουμε τώρα ένα άλλο έργο. Ως εκ τούτου, προτείνουμε το σπίτι μας προς πώληση, ώστε μια άλλη οικογένεια να ζήσει χαρούμενες και αξέχαστες στιγμές εκεί!
Η τιμή μας είναι: 410.000 ευρώ.
Μπορείτε να με καλέσετε για περισσότερες πληροφορίες ή να προγραμματίσετε μια επίσκεψη. N'hésitez pas à m'appeler en français, θα μιλήσω Αγγλικά μαζί σας αν το προτιμάτε. Nederlands kan ik ook spreken. Ich lese und schreibe Deutsch. Leggo i scrivo στα ιταλικά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB