Πώληση Μονοκατοικία, Torrevieja, Alicante, Ισπανία, Avenida del Horizonte, Torrevieja

Πώληση - Cod. 29322

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: -

Αυτή η άψογη duplex γωνιά βρίσκεται σε μια όμορφη και ήσυχη κατοικημένη περιοχή της Aguas Nuevas. Είναι ένα φωτεινό, ηλιόλουστο και επιπλωμένο αρχοντικό περίπου 90 τ.μ., 85 τ.μ. χρήσιμο. Δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα μικρό μπάνιο στο ισόγειο.

Εξοπλισμένη κουζίνα, κλειστή βεράντα, σαλόνι με κλιματισμό και θέρμανση. θέα στη θάλασσα, βεράντα, σολάριουμ, ντουλάπες και γκαράζ, πισίνα κοινότητα, κοινότητα κήπος, διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου και πόρτα ασφαλείας. Πολύ καλά συντηρημένο.

Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μια τουαλέτα. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Ο 2ος όροφος είναι μια όμορφη βεράντα 15m² με ανεμπόδιστη θέα. Μεγάλο ιδιωτικό κήπο. Ξεχωριστή είσοδο για το αυτοκίνητο. Το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τον κατάλογο απογραφής και είναι σε άριστη κατάσταση. Κοντά σε όλες τις εγκαταστάσεις. Πισίνα κοινότητα. Έτοιμοι να προχωρήσουμε σε.
Κοινότητα χρέωση 250 € / έτος, IBI € 270,72

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB